Lehoczky Léna lakberendező - Beleszeretős otthonok és irodák

Beleszeretős otthonokat, menő irodákat, gyönyörű szalonokat, különleges kávézókat tervezek és alkotok.

Elérhetőség:

Web: https://lehoczkylena.com
Cím: 1126 Budapest, Böszörményi út 40. 5/4. Térképen
Mobil: +36209599007
lena@lehoczkylena.com

A kezem közül kikerülő lakások tele vannak szeretettel és élettel, igényes elegancia és finom ízlésesség jellemző rájuk. Bárki belép oda, azonnal beleszeret.

Otthonunk a megnyugvás szigete. A feng shui elmélete szerint ide a bejárati ajtón keresztül lépnek be a támogató energiák, így figyelek arra is, hogy szép és rendezett legyen az előszoba. Szeretem, ha nagy a családi, közösségi tér, a nappali-étkező-konyha funkciókban. Hiszem, hogy a ház szíve a családi étkező asztal, ahol mindent meg tudunk beszélni egymással. Fontos, hogy önmagunk is lehessünk otthon – a saját szobánk, egy kis zug, az intim szféránk ugyanúgy alapja a kiegyensúlyozott lelkiállapotunknak. 
 
Az irodáimban minden négyzetcentiméter összhangban van a vállalati arculattal, továbbá figyelünk az ügyfélélményre, a dolgozói motivációra, a munkáltatói márka értékeinek kommunikációjára is. Vállalkozások márkáit fejlesztem tovább azáltal, hogy az esztétikus, praktikus és kényelmes munkahely a vállalat magas professzionalizmusát, értékrendjét sugallja ügyfelek és dolgozók számára. 
 
A minimáltól a mid century designon át a rusztikusig szívesen alkotok bármilyen stílusban, akár kombinálom is azokat az eklektika jegyében. Az ügyfeleim vannak a fókuszban. Belőlük indulok ki, meghallom igényeiket, meglátom stílusukat, megértem életvitelüket. Egymást inspirálva közösen alkotjuk meg az élhető, praktikus, harmonikus otthont. Megbízóim életébe nyerek bepillantást, és azon vagyok, hogy életüket a szeretet energiájával megtámogatva egy még magasabb szintre emeljem. Sok olyan ötletet mutatok, amelytől megdobban a szív - hisz szeretetből árad minden belőlem ... 
 
Kompozícióban gondolkodom. Egyensúlyt hozok létre a terekben, játszva súlyokkal, arányokkal, méretekkel, elhelyezéssel, színekkel, formákkal, bútorokkal, kiegészítőkkel, burkolatokkal, világítással. Fókuszpontok megalkotására törekszem az egyes helyiségekben. Motívumokat, színeket szeretek következetesen alkalmazni az enteriőrben. Sokféle színt, színkombinációt kedvelek, előszeretettel a lágyabbakat választom. Vonzanak ugyanakkor a bátor megoldások, a váratlan ötletek.

Oldalaim a közösségi felületeken:

www.instagram.com/lehoczkylena.design/

www.facebook.com/lehoczkylena.design/

Galéria

Cikkeink

Türkiz és bronz színek eleganciája

Türkiz és bronz színek eleganciája

Egy merész, elegáns és látványos családi ház. Bármelyik terébe is lépünk be, legyen az a nappali, étkező, dolgozószoba vagy fürdő - azonnal beleszeretünk.
Airbnb apartman az Urániánál

Airbnb apartman az Urániánál

Az AirBnb apartmanok piaca Budapesten igen zsúfolt, sok a szereplő, csak karakteres designnal, érdekes gondolattal lehet kiemelkedni. A turista meglát egy beleszeretős képet, és azonnal dönt a szálláshelyről.