Lehoczky Léna lakberendező kidolgozott egy hiánypótló lakberendezési elméletet, a Színtípus Otthonok koncepciót. mely 12 enteriőr-színvilágot tartalmaz. Léna visszanyúl megközelítésében az úgynevezett 12 évszak színtípus koncepcióhoz, amely az öltözködésünket, megjelenésünket reformálja meg - stílus- és színtanácsadók, stylistok segítségével. Léna, lakberendezőként az Ügyfél színtípusából indul ki, azokból a színekből tehát, amelyek öltözködésben is a legjobbat hozzák ki belőle, így alkotva meg a saját személyes színvilágával harmonizáló otthont.

 

Ezek az enteriőrök elkülönülnek egymástól attól függően, hogy egy színtípus mennyire hideg avagy meleg, sötétebb vagy meleg tónusú, illetve az árnyalatok mennyire markánsak avagy törtek. Az alap a négy évszak, azaz a Tavasz, Nyár, Ősz, Tél Enteriőr. Mindegyiknek van 3-3 finomított altípusa, összesen 12 SZÍNTÍPUS OTTHON. Léna elmélete és gyakorlata kompatibilis a mindenkori lakberendezési trendekkel, hiszen stílusfüggetlen - és emiatt túl is mutat rajtuk.

A Hideg Tél olyan, mint amikor sétálunk a behavazott természetben, süt is a nap, látod a kék eget, de gyülekeznek a felhők. Látjuk a fenyők zöldjét, a berkenye piros bogyóit. A kontrasztos összhatás élénk és hideg. A kék és szürke különféle árnyalatai, a málnapiros, fukszia, szilvakék, smaragzöld, jeges citromsárga. 

Hideg tél színpaletta lakberendezéshez

A Hideg Tél otthonban ezeket a színeket javasolja Lehoczky Léna alkalmazni: hideg, élénk színek magas kontraszttal, azaz színkombinációkat. Kiváló alap a szürke vagy a kék különféle árnyalatai, és ehhez tegyünk pirosat, lilát, vagy zöldet. A modern és a klasszikus stílus nagyon jól ötvözhető ezzel a színvilággal, férfiak és nők egyaránt otthonra lelhetnek itt! 

Lehoczky Léna videósorozata

A YouTube-on a Beleszeretős Otthonok sorozat újabb és újabb epizódjaiban mind a 12 színtípus otthonát megismerhetjük. 

Lehoczky Léna Design

Lehoczky Léna lakberendező 

www.lehoczkylena.com

Telefon: +36 20 959 9007
E.mail: lena@lehoczkylena.com