Beleszeretős otthonok

A sötét tél a téli éjszakák színeit idézi. Feljönnek a szikrázó csillagok, feltűnnek a kékes-fekete égen, titokzatos és varázslatos légkört teremtve. Olyan, mint egy mágikus elvarázsolt téli erdő.

Az Sötét Tél otthonban ezeket a színeket használjuk: sötét, telített színek. Ezek a lakások drámaiak, elgondolkodtatóak, statement, arisztokratikus hatást keltenek. Több markáns tárgy található benne. A klasszikus és a minimál is nagyon jól megy ehhez a színvilághoz, vagy bohém, vagy elvont, de a sötét szín uralma miatt ezek merész otthonok! 

 

 

Sötét Tél színpaletta

Elegáns sötét színek

Téli színek

Sötét enteriőr színei

Lehoczky Léna lakberendező kidolgozott egy hiánypótló lakberendezési elméletet, a Színtípus Otthonok koncepciót. mely 12 enteriőr-színvilágot tartalmaz. Léna visszanyúl megközelítésében az úgynevezett 12 évszak színtípus koncepcióhoz, amely az öltözködésünket, megjelenésünket reformálja meg - stílus- és színtanácsadók, stylistok segítségével. Léna, lakberendezőként az Ügyfél színtípusából indul ki, azokból a színekből tehát, amelyek öltözködésben is a legjobbat hozzák ki belőle, így alkotva meg a saját személyes színvilágával harmonizáló otthont.

Ezek az enteriőrök elkülönülnek egymástól attól függően, hogy egy színtípus mennyire hideg avagy meleg, sötétebb vagy meleg tónusú, illetve az árnyalatok mennyire markánsak avagy törtek. Az alap a négy évszak, azaz a Tavasz, Nyár, Ősz, Tél Enteriőr. Mindegyiknek van 3-3 finomított altípusa, összesen 12 SZÍNTÍPUS OTTHON. Léna elmélete és gyakorlata kompatibilis a mindenkori lakberendezési trendekkel, hiszen stílusfüggetlen - és emiatt túl is mutat rajtuk.

A YouTube-on a Beleszeretős Otthonok sorozat újabb és újabb epizódjaiban mind a 12 színtípus otthonát megismerhetjük. 

Lehoczky Léna Design

Lehoczky Léna lakberendező 

www.lehoczkylena.com

Telefon: +36 20 959 9007
E.mail: lena@lehoczkylena.com