A nagy tárgyaló

A nagy tárgyaló esetében arra figyeltünk, hogy a belépő ügyfél azonnal találkozzon a cég filozófiájával. A falon lévő gigantikus kommunikáció kiemeli a termék, a mobil platformú ERP-rendszer előnyét: A lényege, hogy az ügyfél szabadidőt nyer ennek használatával. A kis tárgyaló fókuszponti falára feltettük a cég küldetését szöveg formájában. Fontos, hogy az irodában minél több helyen kommunikáljuk a vállalati értékeket az ügyfeleknek és kollégáknak egyaránt.

A kis tárgyaló

A bejáratnál menő piros bárszékeket helyeztünk el. Itt ülve a vendég egy pillanat alatt megnézheti a cégtörténetet a falon lévő grafika segítségével és belát a fő tárgyalóba, azaz benyomást szerez a termékről, a cég filozófiájáról. Ahol csak lehetett, az irodában üvegfalakat emeltünk. A belátást finom grafikával korlátoztuk, ezt a cég logójából találtuk ki.

Az iroda Bejárata

Cégvezetői szoba

A cégvezetői szobát tiszta üvegfal határolja, és egy picit visszavettünk a belátásból, más grafikát alkalmazva. A projektmenedzserek szobájában elhelyeztünk egy hangtompított kis fülkét - mi csak Skypeboxnak hívjuk - élénk piros színben - illeszkedve a vállalkozás arculatához. Bele lehet ülni, és nyugodtan telefonálhatunk - közben nem zavarva ezzel a kollégáinkat. Open space irodákban ez szuper megoldás. Az értékesítő munkatársak szobájából egy felelősségteljes gondolat köszönt ránk: "Bánj úgy az ügyfelekkel, ahogy Te is szeretnéd, hogy bánjanak Veled." 

Projektmenedzserek szobája

Értékesítő munkatársak szobája

A könnyen koszolódó közlekedőkbe szeretek valamilyen tisztítható megoldást tenni. Ide egy szófelhőt találtunk ki, mely a vállalati értékeket, kulcsszavakat foglalja magába, játékos betűhasználattal. Egy másik részén kitettünk egy hatalmas képet, egy tablettel, amin éppen a cég applikációja fut. A nyitott konyhában az elégedett ügyfelektől helyeztünk ki idézeteket. Tényleg újra csak azt hangsúlyozhatom, az egész irodában, más és más módon kommunikáljuk a vállalkozás értékeit.

Közlekedő folyosó

Konyha és kávégép

Közlekedő folyosó és üvegfalú iroda

Szívemből, szenvedélyből, a legbelső szeretetemből és a legmagasabb igényességből jön az, amit csinálok nap mint nap. 

Lehoczky Léna Design

Lehoczky Léna lakberendező 

www.lehoczkylena.com

Telefon: +36 20 959 9007
E.mail: lena@lehoczkylena.com

Lehoczky Léna lakberendező