Csak annyi a dolgunk, hogy elmegyünk a Székkirály 13. kerületi áruházába vagy választunk a webshop akcióiból.

Hiszen, ha nagyon elfoglaltak vagyunk, esetleg vidékre szeretnénk rendelni a bútorokat, akkor a webshop is rendelkezésünkre áll. Természetesen az áruházban mindig több olyan szék és asztal vagy akár bárszék, karszék, dohányzóasztal, puff és egyéb kisbútor található, mint ami a webshopban van. A termékek gyorsan cserélődnek és mindig érkeznek újabb érdekességek. Most például nagyon olcsó franciaágyak és kárpitos bútorok is vannak.

De ez már egy újabb cikk anyaga lesz. Most térjünk vissza arra, hogy nagyon olcsó, nagyon akciós áron vásárolhatunk minőségi étkezőszékeket, karszékeket, étkezőfoteleket és étkezőasztalokat! Jelenleg a Székkirály weboldalán 106 olyan terméket találtunk két menüpontban Karácsonyi vásár és Akció, ahol érdemes a jóárasított bútordarabokat megnézni, ha valaki nem akar elmenni a 13. kerületi Reitter Ferenc utca 8/B. szám alatt található áruházba.

Meg kell mondjuk, hogy vannak az akciós termékek között igazi gyöngyszemek! Először is 10-fajta olyan étkezőszéket találtunk, ami 15 000 Ft alatti áron van. Másodszor az akció legdrágább terméke is egy olyan étkezőgarnitúra, amely egy nyitható étkezőasztalt (180/220 x 90 x 76 cm) és 6 db szánkótalpas étkezőszéket tartalmaz. Így a Marcello étkezőasztal és a K-104 szánkótalpas étkezőszék 551.544 Ft-ért jó áron van. És innen már csak csökkennek az árak.

Marcello étkezőgarnitúra

Azok számára ez remek ajánlat, akik kedvelik a magasfényű bútorokat. A székek kárpitozott háttámlájuknak és ülésüknek köszönhetően kényelmesek, a kárpit sötét színe nem csak ízléses kontrasztot képez a fehér színekkel, hanem azt is garantálja, hogy ne kényes bútordarabként kezeljük. A szánkótalp enyhe rugózása a vacsorák utáni hátradőlős beszélgetésekhez is kényelmes ülőhelyet biztosít.

A kedvezmények mértéke pedig akár a 78% is lehet!

Ha szemfülesek vagyunk, akkor találhatunk azonos termékcsaládból származó Madrid bárszéket és étkezőszéket is.

Az X-160 nagyobbítható asztal 103 x 160/200 egy egészen különleges darab, nem csak azért, mert a lábai érdekesek, hanem azért is, mert tökéletesen alkalmasak egy családi vacsorához, ami így az ünnepek előtt egyáltalán nem hátrány.

 

Design asztal Székkirály

Még Szilveszter előtt be lehet szerezni új bárszékeket, nagyon is kedvező áron. Találhatunk a kínálatban favázas és fémvázas változatokat is, de az egyik kedvencünk az MF-3848, amely a fémvázas vagy szánkótalpas székek többségével remekül párosítható.

Akciós székek Székkirály

A kedvező árú kárpitozott székek kínálata is nagy, ráadásul 25000 Ft alatti összegért is nagyon dizájnos darabokat találhatunk.

Florida étkezőszék >

Melanie kárpitozott étkezőszék >

Kaligarisz fotel >

Sofia koktél fotel >

Aki pedig forgószéket adna karácsonyra, az is jó helyen jár, mert a nagy teherbírású 150 és 200 kg terhet is vígan elbíró forgószékek némelyike is bekerült a karácsonyi akcióba. Érdemes szétnézni a webshopban vagy elmenni az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály 13. kerületi áruházába!

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!
Impala a Székkirály!

Impala logo Székkirály