Alberta étkezőszék

Aki járt már az Impala Bútorkereskedő Kft., ismertebb nevén a Székkirály 13. kerületi Reitter Ferenc utca 8/b. szám alatt található áruházában, az tudja, hogy a termékkör a klasszikus székektől egészen a legmodernebb változatokig terjed. Így biztosak lehetünk abban, hogy a mai trendeknek megfelelő anyagú, formájú és színű szék is hamarosan az otthonunkat díszítheti.

Kék étkezőszék

Falábú reggelizőszék

Reflektorfénybe most az Alberta széket állítjuk, pontosabban magát a termékcsaládot és annak nagyon is változatos megjelenési formáit. Ez a modern, egyszerű vonalvezetésű bútor tökéletes étkezőszék, de van karfás étkezőfotel változata is. Ha konyhasziget mellé keresünk kényelmes reggelizőszéket, az sem akadály, mert az Alberta ebben a magasságban is rendelkezésre áll. Viszont a hosszabb lábú változatok (mert olyanok is vannak), a bárasztalok mellett fognak a legjobban érvényesülni.

Kétszínű kárpit székre

Kényelmes szék raktárról

Választható lábszínek

Glamour stílusú szék

Díszvarrással készült székek

Tehát 3-féle méretváltozata van a magasságot tekintve. A tömör bükkfa szerkezethez fa vagy fém lábak csatlakoznak, amelyek szintén többféle színben és kivitelben rendelhetők. A háttámla és az ülőfelület kényelméről poliuretán hab gondoskodik. Ez egyébként tűzgátló hideghab is.

Mályva színű bársonyszék

Sárga bárszék fehér lábbal

Változatosságát – a fentiek mellett – mi sem mutatja jobban, minthogy az Impala Bútorkereskedő Kft. kínálatában lévő Alberta termékcsalád székei készülhetnek klasszikus vagy keresztlábas változatban. A faváz pácolással és festéssel is kérhető. A pác lehet tölgy, sötét dió, wenge, szürkés, tejfehér vagy desert oil. A festés fekete, fehér vagy krémszínű. De a fémvázzal készült székek színei is változatosak, mert választhatunk az arany, a zöld, a fekete, az antracit, az ezüst, a króm, a nikkel, az antik bronz, a krém és a tiger színek között. Akármi is legyen ez utóbbi.

Zöld bársony szék

Lábszín variációk

Lila szövettel bárszék

Az Impala áruházban a kárpitok is változatosak, de maguk a székek is steppelt díszítéssel vagy a külső és belső oldalon díszvarrással rendelkeznek, de enélkül is kérhetőek. Az Alberta étkezőszékek színválasztéka azt is lehetővé teszi, hogy a székek külső és belső része más-más, azaz eltérő színű szövetet kapjon.

Zöld bársony székek

Közületek számára is ajánlott, de lakberendezők is kedvelik az Alberta széket, ugyanis rendkívüli színválasztékával a legtöbb lakberendezési koncepcióba jól beilleszthető. Elegáns megjelenése garancia a stílusos enteriőrre.

Modern étkezőszékFedezd fel a Székkirály kínálatában raktáron lévő vagy rendelhető étkezőszékeket! A bemutatóteremben a bútorok kipróbálhatók a kollégák pedig szakértő tanácsokkal segítik a vásárlást.

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!
Impala a Székkirály!

Impala logo Székkirály