Már tart a BoConcpet korlátozott ideig érvényes szezonközi akciója! Most 15% kedvezményt adnak nappali-, étkező- és hálószoba bútoraikra illetve a kültéri kanapékra és székekre!

KATTINTS A KÉPEKRE A RÉSZLETEKÉRT! 

Szerezd be most a stílusos munkaállomás legfontosabb bútorait, egy igényes asztalt és egy kényelmes széket. Legyen a design otthonos és letisztult!

Étkezőasztal akció

Kerek étkezőasztal és a hozzá illő székek a skandináv lakberendezés szerelmeseinek. 

Asztal akció

A kedvezmények listájára a hálószoba bútorok is felkerültek. Válassz most egy Arlington egy Austin vagy egy Lugano ágyat kedvezménnyel!

Ágy akció

Nem csak a mindennapokban, de vendégfogadás alkalmával is fontos egy kényelmes étkező, ahol a vendégek is kényelmesen elférnek. A BoConcept segít megtalálni az egyéniségéhez legjobban illő étkezőgarnitúrát.

Étkezőbútor akció

BoConcept akció

A tavasz közeledtével az élet kint a szabadban és a teraszokon is felpezsdül. Ideje frissíteni a kültéri bútorokat és felfedezni a BoConcept kínálatában elérhető különlegességeket!

Napozóágy kedvezmény

Várunk szeretettel bemutatótermeinkben, ahol bútorválasztás előtt ellátunk lakberendezési tanácsokkal is.

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate irodaházban, 1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26-28 száma alatt, illetve a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpontban 1. emeletén. Cím: Törökbálinton a Tópark utca 1/a. 


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu