Egy igazi példa arra, hogy hogyan lehet egy munkahelyet színessé szerethetővé tenni, olyan kényelmi kiegészítőkkel, mely a test és a lélek felüdülését szolgálják. Szellemes és ötletes megoldások sora látható itt, átgondolt tervezés, minőségi anyagok. A pihenőhelyet akár csúszdán, vagy a tűzoltóknál már ismert csövön csúszva is megközelíthetjük. Masszázsfotelek, és a beszélgető "tojások". Itt ilyen a munkahelyi "lógás".

Az Alpok közelsége és az állandó hófödte csúcsok, valamint a helyszín ihlette a tervezőt, hogy felvonó kabinokat is tervezze ide, hasonlóan a tojáshoz itt egy kisebb társaság bensőségesen lehet együtt.

Itt semmin sem kell meglepődni: egy csónak? vagy egy iglu? Miért ne? Hűvös dekoráció, mégis melegséget kelt. Sok műhó....ezért. Cél a stresszmentesség, illetve a meglévő feszültségek azonnali levezethetősége.
Ezt legingább egy puha labdákkal megtöltött kádban fekve érhetjük el, miközben a víz súlytalanságát érezve az akváriumi életet figyelhetjük. Nem lehet, hogy kicsit újraértelmezték a munkahely fogalmát? :)