A tervezőknek egy négytagú család részére kellett egy kellemes életteret teremteni. A kis alapterületű négyzetes telek formájához igazodik a ház alaprajza is. Bár az épület maga első pillantásra robusztus hatású, a belső kialakítás finomságai ezt könnyen feledtetik.

A földszinten találjuk a közösségi tereket az előteret, a nappali az étkezőt és a konyhát. A természetes fényt a hatalmas üvegfelületek közvetítik a térbe, és egyben a kertre is kilátás nyílik. A nyitott felső szinten kapott helyet a dolgozószoba egy lounge garnitúra és a gyerekszoba. A közösségi és a magán szféra így elkülönül, a kapcsolat mégis megmarad a terek között, és parapet fal, vagy korlátok  helyett, üveglapok választják le ezt a térrészt.

A hűvösebb napokon padlófűtés ad meleget, az intenzív hűtésről pedig egy komplex légkondicionáló rendszert gondoskodik. Egy intelligens központi vezérlőn keresztül sok más funkció is állítható. A világítás, a redőnyök mozgatása a riasztó rendszer, a videokamera hálózat, a szobákban felszerelt hangszórók hangosítása mind egyedileg szabályozható. A bútorok választása igazodik a letisztult formákhoz, azonban hangsúlyos színükkel felhívják magukra a figyelmet, és a tereknek vidám megjelenést kölcsönöznek. Látványos dekorációs elem a nappali falára szerelt áttört fa burkolat amit hozzá illő székek és asztalka egészít ki.

Kapubejáró dekorburkolattal

Kávébarna modern ház

Homlokzati burkolat árnyékoló léc

Tolóajtós terasz

Függőkandalló és kerti napozoágy

Modern minimalista lakóház Görögországban

Modern nappali patchwork bútorhuzat

Nyolcszemélyes étkező és fa léces térelválasztó

Minimál konyha reggelizőpulttal

Szürke kanapé

Áttört falburkolat

Zöldessárga lounge ülőgarnitúra

Beépített fürdőkád

Üvegfalú zuhanykabin

Fürdőszoba modern betonburkolattal

Fa mosdó és csiszolt betonfal