A lakás 6 hálószobából, 7 teljes és 2 fél fürdőszobából áll mintegy 580 m² belső térrel, amit egy mintegy 150 m² növényekkel beültetett terasz vesz körül. A "kert" fekvése északi, keleti és nyugati oldali és a neves építész dizájner John B. Murray alkotása. A lakás zseniális szintézise a klasszikus, időtálló tervezésnek és a legmodernebb technológiáknak.

Exkluzív anyagok, kiváló minőségű alapanyagok és a legmodernebb technológia lettek beépítve a lakásba a komfort érdekében. Így nem meglepő, hogy van itt egy teljes körűen integrált otthoni Crestron rendszer (azaz mindent egy panelről tudunk vezérelni), multi-zónás központi légkondicionálás és szabályozható víznyomású csobogók. A felső szintet teraszok veszik körül, a közös helyiségek napfényben fürdenek. Egy privát lift visz fel a lakásba, amely pontosan a halszálkás padlózatú nappaliba érkezik.

A csúcsmodellnek számító konyhai berendezésekkel felszerelt étkező, az egyedi szekrények a kő munkalapok, a hatalmas kamra, a hűtő és fagyasztó gépek, valamint a Viking sütő és sütő felület már önmagában is csúcstechnológia egy konyhában. Ezen a szinten található még a mahagóni faburkolatú könyvtár, az otthoni munkára is alkalmas irodák, a fürdőszobával ellátott hálószobák és egy hatalmas, napos játszószoba. Az alsó szinten egy ívelt lépcső segítségével elkülönülnek a szórakoztató és a privát terek.

A hálószobának azon kívül, hogy fatüzelésű kandallója van, van egy saját nappalija, egy márvány fürdőszobája, egy mahagónival burkolt öltözője és egy végtelen tárolókat rejtő gardróbszobája. A további három hálószoba is saját fürdőszobával rendelkezik és még a mosókonyha is faburkolatú, na és persze az alkalmazottak számára is van két szoba. Az meg már teljesen természetes, hogy a lakásban van egy gyermek játszószoba, egy tornaterem és egy egykosaras, azaz csak fél kosárlabda pálya.

Szoboszlai Krisztina

Modern penthouse lakás nappali

Modern penthouse lakás étkezője

Modern penthouse lakás kék bőrkanapé

Modern penthouse lakás mahagóni falburkolat

Modern penthouse lakás klasszikus fehér konyha

Modern penthouse lakás lépcső és korlát

Modern penthouse lakás klasszikus fürdőszoba

Modern penthouse lakás hálószobája

Modern penthouse lakás hálószobája

Modern penthouse lakás tetőterasza