Zermatt egy alpesi város, Valais kanton német nyelvterületén, Svájc déli határvidékén. A 4478 méter magas Matterhorn északi lábánál helyezkedik el a Wallis-Alpokban, mindössze 10 km-re az olasz határtól. Zermatt állandó lakossága nagyjából 5800 főre tehető, azonban a relatív lakosság száma folyamatosan változik a turistaidénytől függően. A település az északi irányú Mattertal-völgyben található 1620m tengerszint feletti magasságban. A völgy egyik végéről zárt, melynek következtében - bár közel van az olasz határhoz - autóval nem átjárható, hiszen keresztezi egy gleccser, mely 3000 m magasra nyúlik az Alpok csúcsai felé.

Ebben a mesés környezetben találjuk az itt látható faházat, látványos belső tereivel és számos kényelmi szolgáltatásával. A ház liftjéhez egy hangulatos alagúton keresztül jutunk mely sejtelmes fényeivel vezet minket. Az ötcsillagos szállodák kényelmét biztosító kényelemről a több fős képzett személyzet gondoskodik, így kizárólag a pihenésre, és a kikapcsolódásra kell koncentrálnia az ide látogatónak.

A belső kialakításnál szempont volt, hogy a legmagasabb minőségű anyagokat használják, egy meleg tónusú színösszeállításban. A nappaliból a padlótól a mennyezetig érő ablakokon keresztül pazar látvány nyílik a hegyekre és kis falura, ami esti fényekben még pompásabb. Az egészséges felfrissülés élményét  a nagy, kényelmes és forró szauna, és a gőzölgő masszázsmedence nyújtja.

Zermatt Svájc

Bérelhető faház Svájc

Alagaúton keresztül megközelíthető faház

Luxus étkező fehér bőr étkezőszékek

Nappali a télikertben, fehér szőrme szőnyegekkel

Luxus téli nyaraló este

Luxus hálószoba folyosója parketta

Luxus franciaágy szőrmetakaró

Luxus hálószoba Bang Olufsen hangszóróval

Szauna üvegajtóval

Masszázsmedence pihenőfotelekkel

Pihenőfotelek, lounge, spagettifüggöny

Világító franciaágy

Jakuzzi és masszázsmedence

Svájci luxus faház spa wellness részleg

Wellness részleg esti világításban

Üvegezett nappali panorámával, és fehér szőrme

Luxus háló fehér bőr fotel

Luxus háló fehér bőr fotel este

Luxus hálószoba házimozi rendszerrel

Szőrme ágytakaró és olvasólámpa

Luxus chalet, faház, fehér nappali bőr bútor

Zermatt Chalet Peak terasz kávézó

Chalet terasz teraszbútor szőrme takaróval

Chalet Zermatt Peak

Chalet Zermatt Peak

Chalet Zermatt Peak