Ügyfeleim frissen vásárolt, felújítandó lakását kellett saját igényeikre szabni. Elsődleges szempont volt, hogy átalakítás után a konyha-étkező az otthon szíve legyen. A koncepció elérése érdekében a parányi főzőfülke falait lebontottuk, némiképp terjeszkedtünk a fürdőszoba felé is. Összenyitásra került még a nappali és az étkező, így kialakult az áhított – családi-, baráti összejövetelekre ideális - közösségi tér. A modern, 63 m2-es lakás a beépített bútoroknak, az optimális és funkcionális térszervezésnek köszönhetően sokkal nagyobbnak láttatja magát. 

Nappali látványterv Ficsura AnnaNappali – a TV itt nem központi elem, észrevétlenül simul a fekete háttérbe.

Nappali látványterv Ficsura AnnaNappali – a szekrény alsó, tükrös fiókjaiban és a tölgy színű ajtók mögött bőven van hely a láthatatlan tárolásra.

Közlekedő látványterv Ficsura AnnaFolyosó – látványos fekete festéssel emeltük ki a folyosó két végét és mennyezetét.

Előszoba látványterv Ficsura AnnaFolyosó – az előszobai szekrényeket beépítettük, így megőriztük a folyosó tágas hatását.

Étkező látványterv Ficsura AnnaKonyha+étkező – elegáns koktélbár hatását kelti a magas háttámlás, kárpitozott étkezőpad és a tükörcsempe a falon.

Konyha látványterv Ficsura AnnaKonyha+étkező – a kellemes miliőt a borhűtő és a bioetanol látványkandalló fokozza.

Hálószoba látványterv Ficsura AnnaHálószoba – a nagyméretű hálószoba egyik falán végig gardrób szekrények sorakoznak, a másikat kortárs design tapéta hangsúlyozza. 

Hálószoba látványterv Ficsura AnnaHálószoba – a hosszú, keskeny szoba adottságainak megfelelően az ágy fölé is tárolók kerültek. Az éjjeliszekrények szerepét polcos fejvég váltotta fel. 

Fürdőszoba látványterv Ficsura AnnaFürdőszoba – a mosdó hátfalát vízálló tapéta díszíti, a szekrényben kapott helyet a beépített mosó-, és szárítógép.

Fürdőszoba látványterv Ficsura Anna
Fürdőszoba – a konyha felől hatalmas savmart üvegen keresztül árad be a természetes fény.

Ficsura Anna logo

design: Ficsura Anna lakberendező

Telefon: +36 20 415 98 36

www.annaficsura.hu

Látványtervek: Katona Zoltán