A Balatongyörök településen található Noemi’s Cottage azok számára lehet egy jó választás, akik tökéletes elvonulásra vágynak egy patinás ház stílusosan berendezett helyiségeiben, de a balatoni panorámáról sem szívesen mondanának le. Az 1808-ban készült épület alapos átalakítása és felújítása során a tulajdonosok, Noémi és Attila a modern trendek szerinti lakberendezéssel és dekorációs elemekkel gondolták újra az egykori tereket. Egyszerre próbálták megőrizni a régmúlt stílusát, miközben a kornak megfelelő kényelmi kiegészítőkkel is felszerelték a házat. Az alapvetően világos szobákhoz szellős berendezés tartozik, de minden kis részlet gondos tervezés eredménye. 

A kis telken fekvő kétszintes 70 m2-es hasznos alapterülettel rendelkező nyaraló két emeleti hálószobájában fogadja a vendégeit. A földszinten található a fürdőszoba, külön WC-vel, valamint a teljesen felszerelt konyha egy tágas étkezővel. Ez a többfunkciós tér is eklektikus stílusban, modern lépcsővel, nagy kanapéval és sok-sok romantikával fűszerezve gondoskodik az ide látogatók kényelméről. A házhoz több terasz is tartozik, egy kis fűszerkerttel, illetve grillezővel, de mind közül a legszebb az, ahonnan a Balaton megunhatatlan szépsége tárul elénk. 

Amennyiben szívesen elvonulnál a nagyváros zajától és kibérelnéd ezt a remek házikót, további információkat a Noemi’s Cottage Facebook oldalán találsz. Fotók: Simon Teodóra