A KP HOMEBEST tulajdonosai Köveskuti Péter és Paulovics Máté maximálisan kihasználták a lakásban rejlő lehetőségeket, azonban mindez alapos tervezést és előkészületet igényelt. A legtöbb falat bontani kellett, az optimális térkihasználás érdekében. Így alakult két zóna, az egyik az étkező, konyha és nappali a másik pedig a szerves egységben álló hálószoba térben álló káddal, a gardrób, egy kisebb méretű hálószoba és a különálló fürdőszoba. A konyha és a nappali színeit a mályva és a natúr árnyalatok jellemzik, amit a természetes fa színe egészít ki. Ebből az árnyalatból készült az álmennyezet egy betétje is, ami ritka és látványos megoldás lett. Azonban az igazi egyedi kreatív tervezői ötletet a konyhaszigetnél találjuk. Az egyedi tervezésű étkezőasztal becsúsztatható a szigetbe, így reggeliző pulttá változik, ami nemcsak esztétikus, de helytakarékos megoldás is egyben. Ha pedig vendégek érkeznek, az asztal akár hat fő részére is kényelmes helyet biztosít. 

A hálószoba a pihenés, a felfrissülés és relaxáció fellegvára lett. Az egyedi dekorlapokkal díszített hátfal és a walk-in gardrób eltolható ajtaja modern és abszolút stílusos, a mai lakberendezési trendekre jellemző hatást kelt. A led fényekkel megvilágítható ovális fürdőkád napi használatra is alkalmas, ugyanis a hálószobába teljesen vízhatlan vinyl padlóburkolat került. A gardrób használatát egy álló tükör is segíti, de dekorelemként az optikai térnövelésbe is besegít. A zuhanyzót a különálló fürdőszobában találjuk. A világos burkolatok nagyon szép kontrasztban állnak a fekete szaniterekkel és a legmodernebb csaptelepekkel. 

A végeredmény egy nem hétköznapi, stílusos és valóban látványos elemekkel tarkított hibátlan lakás lett. Ide kattintva megtekinthetők a Lakberinfón a KP HOMEBEST által korábban elkészített lakások

Az alábbi elérhetőségeken vedd fel a kapcsolatot Köveskuti Péter és Paulovics Máté tulajdonosokkal. 

KP HOMEBEST Kft.

Köveskuti Péter: Telefon: +36 70 3813075

Email: peter.koveskuti@gmail.com
 
www.facebook.com/kpingatlan
 
www.instagram.com/kpingatlan