A zuglói ingatlan vásárlásának és felújításának részleteiről Erikától tudhattunk meg részleteket: 

"Ez egy egyszobás, egy ablakos, első emeleti, 40 nm-es erősen felújítandó retró lakás volt. A bejárati ajtó a konyhába nyílt, ami egy hosszú téglalap volt. A hátsó végéből pedig a kamrába lehetett bejutni. A konyhából nyílt az egyetlen szoba is, aminek a végében, a kamra túloldalán volt a fürdő. Egy kifejezetten rossz alaprajzból kellett kiindulnunk. Mielőtt megvettem a lakást, futottam egy kört az önkormányzatnál, hogy  engedélyeznének-e új nyílászáró nyitását az ingatlanon. Engedélyezték, így megvettem a lakást, és máris új szempontok szerint indulhatott a tervezési munka.

Első utam ebben az esetben is a tervezőmhöz vezetett. Vázoltam neki az elképzelésemet, ami az volt, hogy a bejárati ajtót áthelyezem és az ajtó helyére ablakot teszek. Így alakítunk ki egy 1,5 szobás lakást.  De neki támadt egy jobb ötlete. Szokás szerint átküldött 3-4 változatot. A kiválasztott verziónál a bejárati ajtó maradt a helyén, és nyitottunk egy új ablakot a nappalira. A fürdőt összenyitottuk a kamrával ebből lett a konyha. A mostani nappali egy részére csináltunk egy hálót, ide még áthelyezzük a fürdőt is. Végül a megmaradt terület pedig mind a nappalié lett. A előtte-utána alaprajzi változatokon ez részleteiben is megtekinthető. 

2 hónapnyi intenzív belső felújítások után - ahol nem spóroltunk semmin - 2022 január végére elkészült a lakás. Hogy ne legyen szokványos az enteriőr, egyedi megoldásokat alkalmaztunk. Ilyenek a lézervágott fémlemez térelválasztó, a világoskék konyhabútor, dizájnos lámpák, a geometrikus mintás csempék fürdőben és a konyhában és a mellékhelyiségben. A végeredményt itt is a Lakásszépítő home staging csapat koronázta meg. Egy szuper élhető, nagy terekkel rendelkező, világos kislakás lett belőle. Mi pedig azóta is nap mint nap bezsebeljük érte a dicséreteket. "

My Craft 2016 Kft.

Vasziljevics Erika tulajdonos
Telefon: 06 30/625-8808

www.ingatlanokfelujitasa.hu

Facebook oldalunk itt található

Vasziljevics Erika

E-mail: erika.vasziljevics@gmail.com

Home Staging csapat: Lakásszépítő Stúdió