Erika - köszönhetően a sok éves lakásfelújítási tapasztalatainak - minden ingatlanban azonnal meglátja a kiaknázható lehetőségeket. Felújító és home staging csapata most Zuglóban tett élhetőbbé és komfortosabbá egy lakást az új lakója számára. Az alábbiakban Erika mesél az átalakítás részleteiről: 

"Ez a földszinti lakás eredetileg 48 nm-es  volt, amihez sikerült megszereznem még egy külső tárolórészt is. A tárolót kívülről lezártam, belülről pedig megnyitottam, így hozzá csatolhattam a lakás hasznos alapterületéhez, ami így 5,5 nm-rel lett tágasabb. Az eredeti alaprajz nagyon előnytelen volt. Rögtön egy minikonyhába léptünk be, amiből nyílt egy nagy fürdőszoba és egy pici szoba egy cserépkályhával és egy nagyméretű önálló nappali.  

A tervezést és a kivitelezést követően a külső tárolóból lett a fürdőszoba, a hatalmas nappaliban kapott helyet a konyha és az étkező. A bejárati ajtó, a konyha és a fürdőszoba áthelyezésével sikerült még egy szobát kialakítani, ahonnan nagy teraszajtón át jutunk ki a kertbe. A kis szoba cserépkályháját elbontottuk, a helyére került a szoba bejárata. Így egy egészen komfortos méretű szobát kaptunk, szintén nagy kertre nyíló teraszajtóval.

A belmagasság nem volt túl nagy, 2,6 méter csak, így csak mennyezeti lámpák kerültek a helyiségekbe.  Az étkezőasztal feletti led dizájnt szintén az alacsony belmagasság miatt választottuk. A konyha a nappali túlsó felében fut végig, de hogy ne vegyen el vizuálisan túl sok teret, ezért a felülete alul-felül fényes fehér lett. Inkább az alsó és a felső szekrényelemek közé tettünk egy játékosabb, színesebb falicsempét. A konyhaszekrény rejti a cirkós kazánt is, ezt a nem túl szép gépészeti elemet sikerült teljesen eltüntetnünk szem elől. A lakás átalakítás után barátságos és világos lett, így nem volt nehéz dolga a home staging csapatnak, hogy egy nagyon kellemes berendezést és dekorációt varázsoljanak bele. "

My Craft 2016 Kft.

Vasziljevics Erika tulajdonos
Telefon: 06 30/625-8808

www.ingatlanokfelujitasa.hu

Facebook oldalunk itt található

Vasziljevics Erika

E-mail: erika.vasziljevics@gmail.com

Home Staging csapat: Lakásszépítő Stúdió