Hogy mit lehet kihozni egy panelből? Erika, a rutinos tervező és felújító egy panel lakásban látta meg a lehetőségeket. Kivitelező és home staging csapata azonnal neki is látott a munkálatoknak. A részletekre így emlékeznek vissza: 

"Ennek a lakásnak a felújításánál teljesen szabad kezet kaptunk, és valljuk be, mi ezt szeretjük a legjobban. A lakás egy 66 nm-es alapterületű gazdagréti panel és úgy gondoltuk, hogy ezt is meg tudjuk olyan színvonalasan csinálni, mint a belvárosi téglaépítésű társaikat. Eredetileg a 66 nm-en 3 szoba, egy nappali, külön konyha, étkező, wc és fürdő volt. A szobák nem nagyok, emiatt úgy döntöttünk, hogy a nappali-étkező-konyha közti falakat egy betonszabó segítségével felszámoljuk, így egy hatalmas közösségi teret hoztunk létre. A család itt kényelmesebben elfér, miközben mindenkinek lesz külön szobája is.
 
A konyha minden beépített géppel felszerelt, amire csak szükség lehet és rengeteg tárolóhely van benne. A 3 szobából a legnagyobb a szülői háló, a másik kettőt a beépített szekrények választják el egymástól, elegendő helyet biztosítva a holmiknak és ruháknak. A fürdő modern és stílusos geometrikus mintás csempét kapott a fürdőkád helyére egy zuhanykabint alakítottunk ki. Ezzel annyi helyet nyertünk, hogy a mosógép is befért. 

A lakás világos, minden oldalról éri a napfény, a natúr barnás, krémes és sárgás árnyalatoknak köszönhetően kellemes, otthonos hangulatú. Eladás előtt következett a home staging. Modern kanapé került a nappaliba, színes függönyök, kiegészítők, bútorok. Ennek köszönhetően teljesen új arculattal emelkedett ki az eladó panel lakás hirdetések között. Hála az alapos tervezésnek végül egy nagyon jó elrendezésű, magas színvonalon felújított lakás lett a végeredmény, ami egy 4 fős családnak abszolút ideális választás lehet."

My Craft 2016 Kft.

Vasziljevics Erika tulajdonos
Telefon: 06 30/625-8808

www.ingatlanokfelujitasa.hu

Facebook oldalunk itt található

Vasziljevics Erika

E-mail: erika.vasziljevics@gmail.com

Home Staging csapat: Lakásszépítő Stúdió