Erika nagy lelkesedéssel vetette bele magát a tervezésbe, a végleges állapotról mesélt nekünk:

"Az 5. emeleti, Márvány utcai lakást félkész állapotban vettem meg. Csalóka dolog a „félkész” állapot, mert elsőre nem is lehet jól felmérni, hogy mennyit is kell még költeni rá. A félkész azt jelentené, hogy az 50%-a készen van, de nem így volt. Bőven volt még mit csinálni. Az előző tulajdonos elkezdte a felújítást, felszedte a régi parkettát, elbontotta a régi cserépkályhát és kicserélte a nyílászárókat, valamint a gépészet kiépítésével kijelölte a lakás funkcióit, aztán inkább eladta. Ezzel én nem értettem teljesen egyet, így félkész állapot ide vagy oda, belenyúltunk, és szokás szerint bontással indítottunk. 
A lakást az előző tulajdonos úgy tervezte, hogy egy szobás lesz, külön helyiségben a konyha, és a hallban lesz az étkező. Mi a tervezett konyha falát elbontottuk és megnöveltük a hall felé, hogy beférjen egy ágy. Ezzel kialakítottunk egy kis hálót. Az új ablakot nagyobbra cseréltük, hogy minél több fény jusson be. A kamrát bepolcoztuk és lett belőle egy praktikus beépített szekrény.

A konyhát kivittük a hallba, ahol konyhagépeket és rengeteg szekrényt kapott, valamint direkt és indirekt világítást is. A háló falát aszimmetrikusra építettük, hogy jobban kinyíljon a tér, és több fény érkezzen a bejárat felől is. A fürdő tágas és ablakos, az ajtó mögé kényelmesen befért a mosógép is. 

A nappali-étkező egy hatalmas, kényelmes élettér, ahol össze tud jönni a család vagy a barátok. A falakra dizájnos fa lamellákat és tapétát tettünk, ezzel utalva a nappali és az étkező határára. A felújítás után a lakás kapott egy home staging lakberendezést, ami kijelöli a bútorok helyét, megmutatja, hogy a nagyobb darabok hogyan férnek el a helyiségekben és mellettük még mennyi hely marad például egy gardróbszekrénynek. A lakás jelenleg a teljes bútorzattal vagy nélküle megvásárolható."

My Craft 2016 Kft.

Vasziljevics Erika tulajdonos
Telefon: 06 30/625-8808

www.ingatlanokfelujitasa.hu

Facebook oldalunk itt található

Vasziljevics Erika

E-mail: erika.vasziljevics@gmail.com

Home Staging csapat: Lakásszépítő Stúdió