Erika egy saját projekt keretében újította fel ezt a lakást, most tőle olvashatunk egy rövid beszámolót:

"Ez a frissen felújított 46 nm-es panellakás Zuglóban található a Füredi lakótelepen. Mielőtt megvettem egy 90 éves néni lakott benne, így a lakás felújításra szorult. Szerencsére maga a ház panelprogramos volt, így jó adottságokkal vágtunk neki a munkának. A panel életérzés nem mindenkinek jön be, hiszen túl sok lakó van egy nem túl nagy alapterületre összezsúfolva. De ha ettől eltekintünk a legtöbb panellakásnak jó alaprajza van. A tégla lakások esetében sokkal többször találkozunk előnytelen és helyrehozhatatlan alaprajzokkal, sötét szobákkal, kurtán-furcsán leválasztott terekkel, ami a paneleknél nem annyira jellemző.

Ez a lakás megfelelő méretű helyiségekkel rendelkezik, a konyhája  ablakos és csupa napfény. Mivel panelről van szó, így falat nem mozgattunk, tehát itt nem extra szoba vagy egyéb funkciók kialakításával tudtunk értéket teremteni. Úgy gondoltam, hogy egy mindenre kiterjedő felújítás és egy szép dizájn teszi majd ezt a lakást vonzóvá és kelendővé a piacon. Amit mégis változtattunk rajta, hogy a gardrób fürdőszoba felőli ajtaját befalaztuk, a szoba felőlit pedig megszüntettük. Így most már az a helység deklaráltan is a hálószobához tartozó walk-in gardrób funkcióját látja el. Ezzel sok helyet nyertünk a hálóban, mert így nem kell nagy ruhásszekrényekkel telezsúfolni.

A nappaliban látható tapéta határozza meg az egész lakás alaphangulatát. Mivel az ingatlan extra világos, így a tapéta – bár 4 méter széles – de mégsem nyomja el a teret. Nagy előnye, hogy a minta könnyed és légies. A tapétán ráböktünk az egyik zöld árnyalatra a sok közül, amit kikevertettünk és ezzel festettük le a mellette lévő falat és ugyanez a zöld köszön vissza a hálószobában is. A harmónia megteremtésében ezen kívül még a többi egységes burkolat, lámpák, színek és kiegészítők játszanak szerepet. Végül a pontot az ’i,-re ismét a home stagerek tették fel, mert a lakás színeihez és hangulatához passzoló bútorokkal és kiegészítőkkel rendezték be az ingatlant. 

My Craft 2016 Kft.

Vasziljevics Erika tulajdonos
Telefon: 06 30/625-8808

www.ingatlanokfelujitasa.hu

Facebook oldalunk itt található

Vasziljevics Erika

E-mail: erika.vasziljevics@gmail.com

Home Staging csapat: Lakásszépítő Stúdió