A tágas, háromszobás lakás burkolata és a nyílászárók színe már adott volt, a tervezés során ezekhez kellett igazodni. A három funkciót egyesítő központi térben talán a leglátványosabb dizájnelem a lamellákkal körbevett fekete konyhabútor. A most divatos lekerekített bútorformákat a fotel és az étkezőszékek vonalán érhetjük tetten. A nappali dekorációja a stílusos lámpák, a mintás tapéta és a nappali szekrény mögötti gipsz falburkolat egységére épül. Jutott hely egy önálló dolgozószobának is, ahová egyedi beépített bútor is került. A vendégszobában egy kinyitható kényelmes kanapé várja alkalmi lakóját. A hatalmas 143 m2-es teraszon egy kültéri garnitúrán üldögélve csodálhatjuk a csodálatos Budapest látképét. 

Fotók: Borbély Levente - Kivitelezés: Kadusz Kft.

A TimeLessDesign tervezői:
Sinkovics Viktória és
Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000

 


Beszerzési forrás ajánló:

DECO Premium Lamellák

A DECO Premium Lamellák korlátlan lehetőséget adnak a fal, a mennyezet, illetve a tér dekorálására –  mint 3D falburkolat, falpanel és térelválasztó – szinte bármely belsőépítészeti stílusban. Legyen szó panellakásról, házról, irodaépületről, orvosi rendelőről, színházról, vagy bármilyen közösségi térről a 3D falburkolat, falpanel és design térelválasztó lamella megoldások mindenhol elismerő pillantásokat váltanak ki modern esztétikájuk révén.

Deco Premium Lamellak

www.premiumlamellak.hu

 Telefon: +3620 568 8608
Email: hello@premiumlamellak.hu


További beszerzési források:

Nappaliban: látszóbeton gipsz falburkolat - Kerma. Lamella a konyhában: Deco Premium Lamellák.  Tapéták: Tapéta Trend. Konyhahátfal: Raw Decor. Étkezőszékek, fotel, fekete falióra: Innoshop. Boxspring ágy: DODO Home. Lmpák: Fénymánia. Beépített bútorok, terasz pergola: Kadusz kft.