Az izraeli építész saját magának újította fel ezt a lakást, aminek eredményeképpen egy olyan lakás született, amely több lakberendezési stílust ötvöz. De mindezt a lehető legfinomabban. Ez egyfajta eklektika, de mindenből csak patikamérlegen kimért mennyiséget kapunk. Lehetséges a modern, klasszikus, indusztriális, és meleg rusztikus kiegészítők ilyen szintű szofisztikált együttélése? 

A tervező ötletei alapján a konyhát a nappalitól elválasztó falat eltávolították, hogy megnyíljon a tér. Az U-alakú, sima fehér színű, ipari fém fogantyús konyhaszerkezet a konyhapultokkal megegyező, porcelán gránitból készült és egy kis pulttal záródik le. A  padlózat teljes felületét halszálkás parkettára cserélték, ami elegáns és klasszikus és meleg megjelenést kölcsönöz minden egyes térrészletnek. A nappaliba egy szürke sarokkanapét választottak. Középen egy fémlábas dohányzóasztal és egy egyszínű szőnyeg teremt egyszerre rusztikus és modern megjelenést. 

A lakáshoz választott színpaletta - fehér, fekete, fa és mokka - a hálószobákban és a fürdőszobákban folytatódik. A fürdőszobákhoz választott árnyalat modern fekete, fehér mozaikkal kombinálva a tervezési koncepciónak megfelelően. A hálószobát is a nyugalom és a gyengéd légkör inspirálta. A különböző stílusok és anyagok kombinációja harmonikus, izgalmas, kellemes és különleges megjelenést hozott létre. Fotók: Elad Gonen