Adri és profi fotós férje, valamint kislányuk ezt a 67 m2-es lakást választották közös otthonuknak. Az otthon végleges állapotáról egy bőséges képanyagot kapott szerkesztőségünk, amit most olvasóinkkal is szeretnénk megosztani. A lakás minden részlete a kreatív megoldásokról, az egyedi ötletekről, anyagpárosításokról szól, ami leginkább Adri ízlését tükrözi. Lakberendező bevonása nélkül készült itt minden, különös figyelmet szentelve a nemrégiben érkezett kisbaba külön szobájára.

A konyha, étkező és nappali egy közös térben található, itt a modern stílus az uralkodó kellemes visszafogott földszínekkel. A természetes hangulatot élő növények és egy műnövény fali kompozíció erősíti. A beépített bútorok, beleértve a konyhát is Adri egyedi tervei alapján asztalosok közreműködésével készültek. A berendezés bútorai között találunk az Ikeában vásárolt darabokat is, de ez nem is, csoda, hiszen a fiatal otthonteremtők mind szívesen vásárolnak a skandináv óriáscégtől.

A babaszoba egy külön birodalom meleg színekkel, virágos tapétapanellel és nyugalmat biztosító atmoszférával. A hálószoba eredeti mérete lehetővé tette, hogy ide még egy nagy tárolószekrény is beférjen. A modern dupla mosdós fürdőszobában nem kell mindig egymásra várni. A modern stílusjegyekhez a szürke burkolatok, az AC Design geometrikus mintás falburkolatai és a fekete csaptelep szettek is hozzájárulnak.