A tervező esetében szerencsés együttállásról beszélhetünk, ugyanis a férj egy építőipari vállalkozást vezet, így a ház megépítése jelentősen könnyebb és ellenőrzöttebb lehetett. Az L-alakú ház 400 m2-es alapterülettel büszkélkedhet, amihez két nagyobb terasz is tartozik. A tervező régi álma volt, hogy majd a saját otthonában is megvalósíthassa az amerikai stílusú farmház hangulatot.

Farmház stílusú új építésű családi ház

Kasia Stefaniak lengyel lakberendező

A kívánságlistán több minden szerepelt, ami nem maradhat ki egy ilyen ház esetében. Kasia mindenekelőtt egy nagyon magas nappalit szeretett volna félemelettel. Így a mennyezet eléri a nyolc métert. Másodszor, egy nagy nyitott konyhát szigettel. Ez a konyha eléri az 50 m2-t. A következő egy hálószoba egy öltözővel és egy tágas fürdőszoba. Illetve fontos szempont volt még egy kamra is, aminek van egy második bejárata is, egy bejáró a kocsihoz. Ennek köszönhetően nem kell a házban cipelni az élelmiszert, ami nagyban megkönnyíti az életet.

Farmház stílusú nappali

Egy másik valóra vált álom egy francia halszálka mintás fapadló a földszinten. A konyhasziget köré márványmozaik került, ahol a padló érzékenyebb, jobban kophat és karcolódhat. 

Fonott fotel nappaliban

Nagy belmagasság alatt étkező

Tömör tölgyfa étkezőasztal

Egyedi klasszikus nappali bútor fehér

"Az ablakok szintén fontosak voltak – mindig is fekete posztindusztriális ablakokról álmodoztam. Tökéletesen hangsúlyozzák a parasztház stílusát. És végül a tapéták! El sem tudom képzelni nélkülük az otthonomat, így szinte minden szobában vannak."

Az érdekes részlet, ami lehetővé tette a belsőépítész költségeinek csökkentését: érdemes megemlíteni a konyha mennyezeti gerendáit. Poliuretánból készülnek, ami a drága fa alternatívája, természetesnek tűnnek, és rendkívül látványosak. 

Zsámolyok és tükör nappaliban

Francia halszálka mintás konyhaburkolat

Klasszikus konyha design

Álgerendák a konyhában

Szigetes konyha és üvegezett szekrény

Modern fém fogantyúk szekrényre, fiókra

Függőfotel az emeleten

Hálószoba földszínekkel és tapétával

Fürdő, ami a hálóból nyílik

Tömörfa fürdőszobaszekrény

Szárazvirág kompozíció fürdőszobába

Fehér farmház fürdőszoba

Tapéta és loft csempe fürdőszoba

Térben álló kád fehérben

Tapéta és csempe kombináció fürdőben

Teríték kültéri garnitúrához

Sikerült újrahasznosított anyagokat is felhasználni az építéskor. A terasz és a támfal kövekből készült, amit egy közeli épület bontásakor sikerült beszerezni. 

Veranda és kerti növények