Tudjunk meg többet Erikától a felújítás részleteiről! 

"A Sasadi úti lakás még az ingatlanosok által kedvelt megfogalmazásban azaz „eredeti állapotban” volt, ami annyit jelent, hogy totálisan felújítandó és minden cserés. Az alaprajza nem volt tökéletes, sokat gondolkodtunk rajta, hogy mi lenne a legoptimálisabb és a legértékesebb változat. A tervezőmtől 4-5 berendezési variációt kaptam, de még így sem volt egyszerű a döntés. 

A kiinduló állapot elég sok pici helyiséget tartalmazott, ami tagolttá és nem túl optimálissá tette a lakást, ezt mindenképp szerettük volna átvariálni. A nappali egyik falát kijjebb toltuk, hogy a bekerülő konyhának több helye legyen, de sajnos itt is limitáltak voltak a lehetőségeink, mert azon a falon egy kémény van, amit nem lehetett elmozdítani. Végül a konyha bekerült a nappaliba, a régi konyhát és wc-t összenyitottuk, abból lett egy félszoba, ami akár dolgozónak, akár gardróbnak, de még vendég-, vagy babaszobának is használható. A fürdőt megnagyobbítottuk, hogy tágas legyen és beférjen a wc is. Az előszobában elbontottuk a felesleges falakat és egy tér lett, ahová így egy nagy gardróbszekrény is kényelmesen befért.

A dizájn az egész lakásban egységes lett. A nappaliban a kanapé feletti lámpák adták a vezérfonalat, ezért a helyiség összes lámpája fehér színű. A két szoba közti átjárót befalaztuk, így ott lett egy kis bemélyedés egy étkezőasztalnak, a falra pedig egy 2 méter magas 90 centi széles tükröt tettünk, hogy az is növelje a teret. A hálóban lévő falpanel és a fürdőben lévő mintás csempe is visszaköszön az előszobában, egységes és harmonikus hangulatot kölcsönözve ezáltal a lakásnak. 

Amennyire az alaprajz engedte igyekeztünk világos és élhető tereket létrehozni, és a plusz fél szobával egy kicsivel nagyobb értéket becsempészni az ingatlanba. A lakás délnyugati tájolású, világos, az erkély egy csendes, zöld kertre néz. Szerintem a lehetőségekhez képest ismét a legtöbbet hoztuk ki a lakásból."

My Craft 2016 Kft.

Vasziljevics Erika tulajdonos
Telefon: 06 30/625-8808

www.ingatlanokfelujitasa.hu

Facebook oldalunk itt található

Vasziljevics Erika

E-mail: erika.vasziljevics@gmail.com

Home Staging csapat: Lakásszépítő Stúdió