Egyre több konkrét felkéréssel keresnek meg olyan tulajdonosok, akik már a kezükben a tervekkel költségoptimalizálást szeretnének. Miközben ezeket az alaprajzi szintű berendezési terveket elkészítem az építészekkel közösen, látom, hogy a ház kiinduló alaprajzi méretét tekintve 10-20, de akár 100 négyzetméternyi terület építési költsége is megspórolható. Ezzel a szaktudásommal a négyzetméterre vetített építési árak ismeretében sok millió forint megtakarítható az építkezőnek úgy, hogy az álmai otthona teljes értékűen megvalósul.

A most bemutatott értékesítésre készülő ház is egy ilyen tudatos tulajdonosi tervezés eredménye. 

Ebben az esetben is a végső alaprajz megalkotása és a belső terek formálása az enteriőrtervező és az építész közös munkájának köszönhető. Az építési négyzetmétereket tudatosan csökkentettük úgy, hogy a belső terek tágasak és ideális méretűek maradjanak. 
A földszinten található fő élettér elegánsan egy légterű, ahol a különböző funkciók szépen elkülönülnek. Kisebb négyzetméteren tágas érzetet keltő berendezési koncepciónkkal, s látványterveinkkel, egy családias fő életteret mutattunk meg a leendő vásárlók számára. 

A látványtervek az igényességet tükrözik. A konyha és a nappali bútorzata egy egységet alkot, úgy, hogy a szekrények közötti átmenet és funkcióváltás csak jelképesen érzékelhető. A konyhába a mosogató egy mozdulattal eltüntethető. A nyitó és záró szerkezetnek köszönhetően a fedlap felemelésével és lezárásával csaptelep a munkapultba lesüllyed, vagy kiemelkedik. Ennek köszönhetően a pulton egy elegáns tálcát láthatunk.. Az ide érkező vendégek a mosogató blokkot egy hangulatos, fényekkel is hangulatossá tett tálalószekrénynek fogják érzékelni. Ennek a megoldásnak köszönhetően egy hosszú nappali bútort érzékelünk, s nem egy munkalapot. A konyha teljes értékűen felszerelt, a főző szigetben pultba rejtett páraelszívó gondoskodik a gőz hatékony elszívásáról.

Szűcs Klára lakberendező

Szigetes konyha családi házban

Lakberendezés natúr színekkel

A családiasan hangulatos belső térben az étkező és a nappali zónája szépen elkülönül. A bútorozással láthatatlan közlekedési útvonalakat képeztünk, aminek köszönhetően a folyosókra szánt négyzetmétereket is a lakótérbe tudtuk integrálni. 

Modern bútorok látványterveken

Halvány natúr színek a nappaliban

Előszoba türkös beépített szekrénnyel

A felső, emeleti szintre a szülői hálószoba és gardrób blokk, valamint a gyermek-, és vendégszobák kerültek. A fürdőszobával kapcsolt főhálóba egy elegáns és tágas gardrób blokkon keresztül érkezünk. 

Hálószoba íves fejvéggel

Luxus gardróbszekrény

Tükör a gardróbszobában

Hálószoba és walk-in gardrób

A szülői hálószobával kapcsolt fürdő helyiségben kényelmes dupla mosdó, zuhanyzó és tároló bútorok láthatóak. A színharmónia olyan megoldást tükröz, amely igazodni tud a leendő új tulajdonos akár színpompásabb igényeihez, amit kiegészítőkkel bármikor létre tudunk hozni, s új igény szerint tudunk formálni. Ennek az otthonnak a tulajdonosai úgy adtak plusz értéket leendő vásárlóiknak, hogy tudatos enteriőr tervezésemmel, a ház építészeti terveinek négyzetmétereinek csökkentésével olyan elegáns élhető otthont hoztak létre, ahol az építéskor minden építőanyagot, s beépítésre kerülő terméket kiváló és prémium minőségben meg tudtak vásárolni a leendő vevőinek legnagyobb elégedettségére. 

A szülői fürdőszoba látványtervei

Wc led világításos polcokkal

Az építészeti tervek és berendezhetőség felülvizsgálatának s koncepciójának díja elenyésző az ilyen mértékű megtakarításhoz képest. 

Szűcs Klára lakberendező

www.szucsklara.hu

Facebook.com/onlineinteriordesignplan

Telefon: 06 (30) 961-3666

Fürdőszoba | Látványtervezés | Burkolattervezés | Lakberendező

Szűcs Klára lakberendező