Az átalakítandó területek méretei: Étkező-nappali-konyha: 58 m2. Előtér: 16.3 m2 és vendég mosdó 3.2 m2. Tervezés: 2024.

Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendezőt, a KrisztaArt tervezőstúdió tulajdonosát kérdeztük arról, hogy milyen szempontok szerint tervezte meg a ház belső tereit:

"Helyszíni felméréskor elég sok érdekes építészeti problémával találkoztam, ami nem volt szokványos számomra. Ezekből az anomáliákból kellett a legjobbat kihozni. Ilyenek voltak például a ferde tetővonal és sík mennyezet találkozása, két eltérő belmagasság váltakozása egy légtérben, illetve sokféle erőteljes szín és anyagok egyvelege. Érdekes élmény volt ezt így egyszerre látni. De már a helyszínen voltak ötleteim, például amivel a teret optikailag tudjuk növelni, illetve a bútorozást illetően is a logikus tér rendezésre törekedtem. Mindezeket többféle látványos anyaggal tettem hangulatossá. Mindenképp egy kifinomult, elegáns, érzéki, de egyben otthonos enteriőrt szerettem volna alkotni. Az alapvetően semleges színeket és a bársonyos anyagokat egy igazán nagyvonalú, látványos, a Sicis Gem Glass Reef család gyönyörű zöldes árnyalatú dekorelemével tettem káprázatossá a nappalit és a konyhafalat. Szabályosan ragyogni fognak ezek a felületek  ebben a kissé neutrális enteriőrben. 

Áttervezésre került a nappali, étkező, konyha, vendég mosdó, lépcsőtér és az előszobai rész. 
A zöld szín szinte mindenhol megjelenik valamilyen formában, ezzel is törekedtem az egységes megjelenésre. A család állatbarát, cicáik vannak, akiket szintén figyelembe kellett vennem a tervezéskor. Ezért is került be egy cica képe az enteriőrbe, amit megrendelőim is nagyra értékeltek, hiszen én is imádom az állatokat. Ebbe a projektbe ajánlás útján kerültem be egy másik házaspár által, ami boldogság és rendkívül pozitív visszajelzés nekem, hogy mások is meg vannak elégedve a munkámmal. Egy tervezőnek ennél nem is kell több, mint az ügyfél elégedettsége. A kivitelezés már elkezdődött, remélhetőleg ez év végéig el is fog készülni és hamarosan megmutathatjuk a végeredményt is." 

KrisztaArt
www.krisztaart.hu

Telefon: +36 20 978-22-95

Irodánk címe: 6400 Kiskunhalas Székely u. 5.

Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező - KrisztaArt Kiskunhalas

Szilágyiné Szabó Krisztina mester lakberendező