Ennek köszönhetően a kényelem és a funkcionalitás még nagyobb hangsúlyt kap a lakberendezésben, mint eddig. Ebben az összeállításban olyan kiegészítőket válogattunk össze, amik elsőre nem tűnnek kézenfekvőnek, mégis nagy pluszt adhatnak hozzá a mindennapjainkhoz. 

Friss levegő ózongenerátorral


Ózongenerátor
Az ózongenerátor éppen a járványnak köszönhetően terjedt el, de inkább irodákban és egyéb közösségi terekben terjedt el a használata. Ez annak köszönhető, hogy nem sokan tudják, mennyire hasznos kiegészítő.

Ózongenerátor irodába és lakásba

Az ózongenerátor ugyanis bármilyen egyéb megoldásnál, tehát a vegyszerek és párátlanító kombinációjánál is hatékonyabban pusztítja el a szervezetünkre rendkívül kártékony hatású penészt. Ezen kívül kiválóan használható a klímaberendezések fertőtlenítésére és tisztítására is, ehhez mindössze arra van szükség, hogy minél közelebb helyezzük a berendezéshez. Az ózongenerátor további hatalmas előnye, hogy a kellemetlen szagok megszüntetésére is tökéletes megoldás nyújt, beleértve a cigarettafüstöt, de a kárpitok, sőt a fa pórusaiba hatolva bútorok szagtalanítására is alkalmazható. 

Az ózongenerátor használatánál mindössze arra kell figyelni, hogy az alkalmazás alatt, valamint az azt követő körülbelül 1 órában a fertőtlenített helyiségekben semmilyen élőlény, tehát sem háziállat, sem szobanövény ne maradjon. Az ózon ezután tökéletesen lebomlik, és semmilyen vegyi vagy káros anyagot nem hagy maga után.

Fali tv konzol - nem csak hagyományos használatra
A fali tv konzolokat szinte mindenki ismeri, a síkképernyős televíziók elterjedésével egyre többen döntenek úgy, hogy a tv elhelyezésének ezt a praktikus és esztétikus módját használják. 
A home office elterjedésével azonban érdemes nem csak a tv, hanem a monitor elhelyezésénél is gondolni a tv konzolokra. 

Monitortartó konzol és tv konzol egyben

Ha az íróasztal a fallal szemben van elhelyezve, érdemes a monitort a falra szerelni, és lehetőleg szemmagasságba állítani. Ezzel rengeteg helyet és nem utolsósorban a szó szoros értelmében rengeteg fejfájástól kímélhetjük meg magunkat, hiszen a görnyedt, természetellenes testtartás háti-, nyaki fájdalmakat, és fejfájást okozhat. A fali konzolokból létezik akár 2-3-4 monitor rögzítésére alkalmas változat is. 

Akkor is van megoldás, ha az íróasztalunk szabadon áll, vagy a falra valamilyen oknál fogva nem szerelhető a tv konzol. Ebben az esetben választhatunk az asztalra rögzíthető, vagy az asztalon álló konzolt is. Sőt, olyan megoldás is van, hogy magát a laptopot helyezzük a konzolra, ebben az esetben mindössze egy vezeték nélküli egérre és billentyűzetre van szükség, és máris biztosíthatjuk az egészséges testtartást. 


Okos távirányító
Ma már szinte mindenkinek van okostelefonja, okosórája vagy okos tv-je. Kevesen ismerik azonban az okos távirányítóban rejlő lehetőségeket, ugyanis furcsa módon a legtöbb esetben hagyományos távirányító jár az okos tévéhez. Az okos távirányító egyik legnagyobb előnye, hogy azonnal, automatikusan képes csatlakozni a kompatibilis eszközökhöz, és egyetlen távirányítóval vezérelhető a házimozi rendszer, a tévé, a játékkonzol, a set top box és bizonyos esetekben még a klímaberendezés is. 

Okos távirányító

Az okos távirányító ezen kívül megkönnyíti a képernyőn történő navigációt is. A pointer vagy air mouse funkciónak köszönhetően egy kurzor jelenik meg a kijelzőn, amit kényelmesen, mindössze a távirányító mozgatásával irányíthatunk. Így mindössze egy mozdulat a Netflix, a Youtube vagy bármelyik kedvenc alkalmazásunk elindítása.Bizonyos modellek esetén pedig akár hangutasítással válthatunk csatornát. A fenti kiegészítőkkel mind egészségünk, mind kényelmünk érdekében tehetünk egy lépést, úgyhogy érdemes minél előbb beszerezni őket!