Manapság egyre nagyobb az igény rá, hogy a kert ne csak szép és mutatós legyen, hanem modern is. Az okosotthonok mellett ez hogyan is lehetne másképp? A négy falon belül megteremtjük az intelligens feltételeket, akkor ebből a kert miért lógna ki?

Orbit B-hyve elhozta az okos kertöntözés eszköz

Nem kell nélkülöznünk ezt sem. Az Orbit B-hyve elhozta az okos kertöntözés idejét. Ez az öntözésvezérlő nem csak jó megjelenéssel bír, amit a kertben, garázsban elegánsan elhelyezhetünk, hanem olyan technikai tudással bír, amivel nyugodtan megfeledkezhetünk erről a feladatról, elvégzi magától. Felhasználóbarát applikáció segítségével a világon bárhonnan könnyedén követhető és programozható. Wi-Fi csatlakozással követi a helyi meteorológiai állomás adatait és önállóan szabályozza a vízkibocsátás mértékét. Kánikulában többet, hűvös, esős időben kevesebbet öntöz.

Szabályozható öntözés kertben

Felhőben tárolja az adatokat és ez alapján koordinálja az öntözési folyamatokat. Talajtípus, benapozottság, árnyékoltság, növénytípusok és talajlejtés szerint pontosítható a szükséges vízigény. Az öntözésekről, illetve szüneteltetésről értesítéseket küld. Az öntözési folyamat figyelemmel követhető, beavatkozás igénye nélkül.

Kertöntözés okostelefonról

A B-hyve intelligens öntözés vezérlővel nyugodtan élvezhetjük az életünket, elutazhatunk, nyaralhatunk, a kert öntözése biztosan jó kezekben lesz. Pontosan kikalkulált vízkibocsátás, a szép kert érdekében. 

B-hyve intelligens öntözés

www.okoskertontozes.hu

TIPP: B-Hyve egyik legjobb ár/érték arányú terméke itt megtekinthető!

Orbit B-hyve ár és rendelés