A kiállítás anyaga a Kreában végzett, illetve harmad- és negyedéves stylist, lakberendező és enteriőrtervező szakos hallgatók munkáiból készült enteriőrfotókból ad ízelítőt. A kiállított képek korábban már megjelentek az Elle Dekor, a Stílus és az Interieur magazinokban az elmúlt év során. A kiállítás célja, hogy a legjobban sikerült enteriőrfotókat egy reprezentatív kiállítás keretein belül tárjuk a nagyközönség elé, ezzel is képet adva az enteriőr-styling jelenlegi helyzetéről Magyarországon. A kiállítás december 1-től január 19-ig ingyenesen megtekinthető a KREA Kortárs Művészeti Műhelyben hétköznapokon 10.00 és 19.00 óra között.

További két kiállítás nyílik december hónapban a KREA szervezésében, de más helyszínen. December 6-ától január 6-ig lesz megtekinthető az a Divatfotó kiállítás a Szimpla Kertben (Budapest, VII., Kazinczy u.14.), amely a KREA Művészeti Iskola stylist és divattervező szakos hallgatóinak a 2006-2007-es tanévben benyújtott vizsgamunkáit mutatja be. A kiállítás végigvezet a tavalyi tanév tervezői munkáinak fázisain és bemutatja azok kézzelfogható eredményeit 17 hallgató több, mint 20 válogatott divatfotóján keresztül.

Ezzel egy időben, a Szimpla Kávézóban (Budapest, VII., Kertész u. 48.) a KREA tervezőgrafikus és tervezőoperátor szakos hallgatóinak Plakátterv kompozícióit lehet megtekinteni minden nap déltől a kora hajnali órákig.

A kiállítások képeiből összeállított online galéria hamarosan elérhető lesz a www.kreaiskola.hu frissen megújuló weboldalon. Az új honlap várhatóan még karácsony előtt elindul.
(Budapest, V., Október 6. utca 18., félemelet).