Intenzív lakberendező kurzus

A Müller Mónika Enteriőr 5 napos intenzív kurzust szervez azoknak:

• akik ambíciót éreznek saját otthonuk megtervezéséhez, de kevésnek érzik a magazinokból elleshető trükköket,
• akik szívesen választanák hivatásuknak a lakberendezést, ezért a többéves képzés előtt szívesen nyernének betekintést a szakma rejtelmeibe, így alapozva meg döntésüket,
• akik egyszerűen érdeklődnek a lakberendezés, valamint a textilek, bútorok, különböző stílusirányzatok iránt, és szívesen tanulnak.

Az elméleti oktatás mellett gyakorlati feladatokkal segítjük a szakma alapjainak elsajátítását. A tanfolyam résztvevői bemutatótermünkben megismerhetik, és feladataik során használhatják a világ vezető márkáinak textiljeit, tapétáit. Az elismert, sokat foglalkoztatott tervezőnő gyakorlatból nyert tapasztalatait is megosztja a csoport tagjaival.

TÖRZSVÁSÁRLÓINK DECEMBER 24-IG 10% KEDVEZMÉNNYEL IRATKOZHATNAK BE A KURZUSRA.
A kurzus időpontja: 2011. január 24-28-ig, naponta 10-17 óra között.

Bővebb információ és jelentkezés telefonon és e-mailben, vagy személyesen a Müller Mónika Enteriőr üzletében. www.mullermonika.hu

Müller Mónika exkluzív lakberendezés

Törzsvásárlói és Hűségkártya program a Müller Mónika Enteriőrnél

Jutalmazzuk a hűségét! Törzsvásárlói és Hűségkártya program a Müller Mónika Enteriőr üzletében. 2010. december elsejétől minden vásárlónkat Hűségkártyával ajándékozzuk meg, ami belépőt jelenthet az egyedi kedvezményeket rejtő Törzsvásárlói világunkba. Hűségkártya tulajdonosként vásárlásai során gyűjtse hűségmatricáinkat, és hamarosan Önt is Törzsvásárlóink között üdvözölhetjük.

Tíz hűségmatrica, azaz 100 ezer forint összvásárlás felett jogosult lesz Törzsvásárlói kártyánkra, mellyel amellett, hogy 10% kedvezménnyel vásárolhat a Shop kínálatából, részt vehet kizárólag törzsvásárlóinknak a rendezett különleges programjainkon, valamint elsőként értesülhet legfrissebb híreinkről, eseményeikről és soron következő akcióinkról is. Nincs kedve várni és gyűjtögetni? Válogasson minimum százezer forint értékben egyedi lakberendezési termékeinkből, és élvezze az azonnali kedvezményeinket!

Müller Mónika exkluzív karácsonyi lakberendezés