Ki ne ismerné a születési jegyét? A bulvárlapokból általában ismerjük a jegyek jellemzőit. Felvetődik a kérdés, hogy akik azonos jegyben születtek azok azonos ízléssel rendelkeznek? Lám ez nem így van, hiszen például két "Bika" barátnő eltérő színeket kedvelhet.

Ízlésünk egyedi, mely egyediség a személyes horoszkópból kiolvasható. Természetesen az egyediségek mutatnak átfedéseket, és ez a mi szerencsénk. Ha ez nem így lenne, akkor nem lennénk képesek harmóniában élni valaki más egyediségével.

Otthonunkat az ízlésünknek megfelelően rendezzük be, mégis minduntalan felvetődik a változtatás kényszere. Valami nem stimmel...Keressük az igazi harmóniát. Néha ezt külső segítség igénybevételével tesszük; felkérünk egy Lakberendezőt, hogy adjon tanácsot, praktikus és szépészeti ötleteket.

Otthonteremtő AsztrológiaOtthonteremtő AsztrológiaOtthonteremtő Asztrológia

Én ezt teszem évek óta Lakberendezőként. A tanácsadás előtt kikérdezem a Megrendelőt, tapogatódzom az ízlését illetően. Általában az intuíciós megérzéseim vezetnek a követendő irány meghatározásában. Én ennél biztosabb módszert szerettem volna, de nem találtam. Egészen mostanáig, ameddig a sorsom össze nem hozott egy asztrológussal, aki fogékony a lakberendezés fortélyaira is.

Ő kidolgozott egy módszert, amellyel az élet számtalan területén lehetséges az "egzakt" vizsgálódás, górcső alá vétel, természetesen a lakberendezés területén is.

A módszer segítségével nem pusztán a lakás ízléses berendezése a cél, hanem az egyén "otthon-érzetének" a megvalósítása. A további lehetőség abban rejlik, hogy az egy légtérben élők sajátosságai figyelembevételével, egy esszencia hozható létre, mely megteremtheti a harmonikus otthonosságot az együttlévők számára.  Legyünk őszinték! Nem találják úgy, hogy az ízlések terén a legnehezebb konszenzust találni? "Az én ízlésem nem lehet jó neked, csak a sajátod, mert azzal nem tudsz vitatkozni." Módszerünk ezt a szakadékot képes áthidalni.

Igényétől függően vállalom lakásának otthonná alakítását a látványtervezéstől a kivitelezésig.Mert amikor egy Lakberendező és egy Asztrológus összefog...ott csak harmónia születhetik.

Érdeklődését szívesen veszem, új honlapom elkészültéig megtalálhat a +36 20 9766 028 -as telefonszámon.

Nádor Dóra