Az InteriCAD T5 egy professzionális szoftver kültéri és beltéri tervezéshez.

 InteriCAD T5 egy professzionális szoftver kültéri és beltéri tervezéshez

A sikeres 16 éves történetében egyedülálló technológia alapján az YFCAD termékével, az InteriCAD-del tervezhet beltéren és kültéren, létrehozhat kiviteli terveket, bútorokat és 3D-s modellezési képességeivel forradalmasítja a tervezési munkálatokat.

Az e célra fejlesztett modellezési, a könnyen használható 2D tervezési modulok és az egyedülálló render eljárás kombinációja valóra váltja minden tervező álmát.

Az InteriCAD T5 tartalmazza a beltéri,- kültéri tervezési funkciókat, render-t, animációkat, műszaki rajzokat és bútortervezést professzionális módon. Az InteriCAD T5-el elvégezheti ugyanazt a munkát amit egyébként több szoftverrel együttesen tudna csak megtenni (mint pl. AutoCAD, 3ds max, Photoshop és kézi rajzolás).

  • Az InteriCAD T5 nélkül több szoftverre lenne szüksége, ez most egyetlen programba integrálva elérhető. Tartalmazza a lakberendezők napi feladataihoz szükséges összes eszközt, mint tervek, listák, modellezés, animációk, látványtervek.

  • Spóroljon az idővel. Nem kell különböző programokban elkészített terveket konvertálgatnia egymás között, csak egy projektet kell létrehozni. Nem kell időt pazarolnia más szoftverek használatának elsajátítására.

  • Az InteriCAD T5-el látványos bemutatókat, fotóminőségű alaprajzokat, 3D-s terveket, videókat, 360°-os panorámákat hozhat létre és bármikor módosíthatja a tervet, ha az ügyfél úgy kívánja.

  • Profi lakberendezőknek. A tervezés és a modellezés egyesítésével lehetővé válik a felhasználónak, hogy létrehozzon és megjelenítsen bármilyen környezetet, különböző minőségben, formában. Legyen egy speciális bútor, konyha összeállítás, fürdőszoba, vagy egy hotel lobbyja

 InteriCAD T5 egy professzionális szoftver kültéri és beltéri tervezéshezBemutató videók beltéri és kültéri tervezéshez

 

Látványtervek:

 InteriCAD tervezőprogram látványtervek

InteriCAD tervezőprogram látványtervek

InteriCAD tervezőprogram látványtervek

InteriCAD tervezőprogram látványtervek

InteriCAD tervezőprogram látványtervek

InteriCAD tervezőprogram látványtervek

InteriCAD tervezőprogram látványtervek

Forgalmazza:

K-ÉP Stúdió Bt.

1149 Budapest, Angol u. 34.

 +36-1-4671156; +36-30-9427157
+36-20-3958142

 www.intericad.tervezoszoftver.hu