A Sütő Kata és Sütő László által készített fotorealisztikus látványterveken a végeredményt láthatjuk. A design koncepció egységes szürke árnyalatok használata lett annyi játékos kiegészítéssel, ami ezt egyensúlyban tarthatja. Az optimális térszervezést kellett elsőként kitalálni mert, a 40 m2-ből hatásában nagyobbat szerettünk volna csinálni, és ezt csak úgy tudtuk elérni, hogy megszüntettük a közlekedőket és a térből térbe elvén csak a hálót és a wc-t zártuk le.

Így nem tudni, hogy a konyha az étkező és a home office hol ér véget, és hol kezdődik a másik, és mindettől csak egy üveggel burkolt pengefal választja el a nappali részt. Úgy helyeztünk el a tükör felületeket, hogy azok csak reflektálnak de nincsenek útban, és persze minden zug értelmet és funkciót kapott, a fiókok, fakkok, és a zárt frontok mögött.

A bútorok festett mdf felületek, a gres burkolatok, nagyméretű betonszürke lapok a Mirage cégtől  érkeztek a nappali falára elitis tapéta került. Messziről homogén, de közelről egészen mást mutat. Az időtlenséget olyan tárgyakkal hangsúlyoztuk amelyek már nem friss darabok , hiszen a Toio lámpát például még 1962-ben tervezték és azóta gyártják, így nem féltünk hogy jövőre már nem lesz divat.

A kis piros és fehér asztalka 2004-es darab Ronan és Edward Bouroullec találták ki, a színes bárszékeket Luca Nichetto 2007-ben rajzolta meg, a kanapé és a párnák egész újak, 2010-ből Antonio Citterio terve alapján születtek. Csiszér Zsuzsi festményei szintén 2010-ben készültek. A hálószobában a szürkék sötétebbek és a színt egy falra kasírozott retro poszter adja, ami egyszerre frivol és játékos.

Sütő Interior ArchitectsModern nappali világító gardróbokkalSütő enteriőr

Egyedi gardróbszekrény megoldás

Nappali tárolószekrényekkel

Reggelizőpult és munkalap

Konyha és home office - dolgozósarok

Hálószoba - Csiszér Zsuzsa festmény

Csiszér Zsuzsi festménye modern hálószobában

Modern fürdőszoba tükörrel

Fürdőszoba és wc kapcsolata

Fürdőszoba beépített gépekkel és tolóajtó

Dupla mosógép tolóajtóval modern fürdőszobában

Pengefalra szerelt tv

Modern konyhabútor kis méretű konyhába

Modern konyhabútor kis méretű konyhába

Modern konyha reggelizőpulttal

Kis alapterületű lakás lakberendezés

Toio irányított fényű lámpa