A Home Staging szolgáltatás azért alakult ki, mert a professzionális ingatlanforgalmazók felismerték, hogy lakásvásárlási szándék esetén a vevők már a megtekintés első perceiben tudat alatt döntést hoznak. A vevők nem falakkal határolt tereket keresnek, hanem életérzést, életstílust, - olyan életteret, amely kisugárzása megfelel az általuk vágyott hangulatnak.

Home Staging tanfolyam Budapest

A lakberendező szakértő szemmel látja a lakást. Néhány bútor átrendezésével, berendezési tárgyak átcsoportosításával, felesleges tárgyak elrejtésével a lakás hangulatát, arculatát meg lehet, meg tudja változtatni. Ez is lakberendezés, csak a lakást nem a jelenlegi tulajdonos számára tervezzük meg, hanem "színpadra állítjuk".
A Home Staging irányelveinek, módszereinek elsajátításával a lakberendezés olyan új szegmensével ismerkedhetnek meg az érdeklődők, mellyel a jövőben bővíteni tudják szolgáltatásaik körét.

A két napos tanfolyamon a résztvevők képet kapnak a jelenlegi ingatlanpiaci helyzetről és a Home Staging létjogosultságáról, a lakástípusok szerint Home Staging lehetőségekről, valamint a Home Staging szolgáltatásról különféle esettanulmányokon keresztül.

A tanfolyam második napja helyszíni gyakorlat, ahol a résztvevők egy konkrét ingatlanstaging-elését végzik el. Ezen a napon esik szó a Home Staging irányelvekről helyiségről helyiségre, a Home Staging szolgáltatás szintjeiről, valamint lehetőség lesz egy konkrét lakás staging-elésére és fotózására.

A tanfolyamot vezeti:

Kovács-Lele Mónika - ipari termék- és formatervező, lakberendező, a Stílusház Oktatási Stúdió Lakberendező Iskola oktatója. Az ingatlanpiaci helyzetről előadást tart Vincze Zoltán, a Mareco Ingatlanügynökség munkatársa.

A tanfolyam időpontja: 2013. május 10-11. (péntek-szombat) 10.00-14.00 óráig

A tanfolyam első napjának helyszíne:

Stílusház Oktatási Stúdió Lakberendező Iskola
1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 9.

A két napos tanfolyam díja: 20.000,- Ft + áfa

Jelentkezés:
telefonon: +3630/509 1913
A jelentkezés határideje: 2012. 05. 08., illetve a férőhelyek erejéig.

Maximális csoportlétszám: 15 fő