Olyan szakembereket, akik kreatívan alkotnak, átfogóan, komplex módon gondolkodnak, konstruktívan állnak a feladathoz és akik a megoldásra váró kérdésekben nem problémát, hanem kihívást látnak. 

STÍLUSHÁZ KREATÍV MŰVÉSZETI MAGÁNISKOLA  INTERIOR DESIGNER KÉPZÉS

A folyamatosan fejlesztett tematikának és módszertannak, valamint a szakmai változások követésének köszönhetően végzett hallgatóink sikerrel állnak helyt a szakmai életben, évről évre sikerrel szerepelnek különféle szakmai pályázatokon és megmérettetéseken. 2013. szeptembere óta Kreatív Művészeti Magániskolaként működünk és dolgozunk azért, hogy a törvényváltozások következtében megszűnt Lakberendező szakképesítés ne jelentse a szakma teljes megszűnését és legyen lehetőség az utánpótlás képzésre. Ebben partnerünk a Lakberendezők Országos Szövetsége civil szakmai érdek-képviseleti szervezet.

Az INTERIOR DESIGNER kurzusra azok jelentkezését várjuk, akik szakmailag elismert tudást adó képzésen szeretnének részt venni - anélkül, hogy Dekoratőr végzettséget kelljen szerezniük, - valamint magasabb szintű szakmai ismereteket szeretnének elsajátítani. A 2 éves kurzus elvégzése után intézményünk MAGÁNISKOLAI DIPLOMÁT állít ki, mely alkalmassá teszi a hallgatókat lakberendező-tervezői munka vállalására. A 2 éves INTERIOR DESIGNER kurzus 3 szakaszból áll, mindhárom szakasz elvégzése után tanúsítványt állítunk ki az adott szintnek megfelelően. Ez lehetővé teszi, hogy a megszerzett tudást azonnal hasznosítani lehessen a gyakorlatban. Az egyes szakaszok tehát külön is elvégezhetők, de egymásra épülnek.

Modern cool nappali lakberendezés

A képzés során – a tematikának megfelelően – kötelezően választandó és szabadon választható kurzusokat is fel lehet venni, így lehetőség nyílik egyfajta szakosodásra az egyéni érdeklődési köröknek megfelelően. A kurzus a 3. szakaszban 3D látványtervezés oktatással is kiegészül. Hallgatóink tudása ezáltal még inkább megfelel a munkaerőpiac elvárásainak és a leendő megrendelői igényeknek. Intézményünk a vizsgafélév során szakmai gyakorlati  lehetőséget biztosít a végzős hallgatók számára. A hatékonyabb oktatás érdekében kis létszámú csoportokat indítunk. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden hallgatónkat megismerjük, hogy ráérezzünk az egyéni adottságokra, a különböző gondolkodásmódokra, és ha kell, személyre szabottan fejlesszük az eltérő készségeket.

Stílusház Kreatív Művészeti Magániskola
1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 9.

www.stilushaz.hu

Stílusház Iskola