A 2015-ös évben a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) és a BÁV Műkereskedelem által meghirdetett "Stílusrandevú" országos pályázat közönségdíjasa lettem, ettől az évtől a LOSZ tervező közösségének tagja vagyok.

Nappali lakberendezési látványterv

Lakberendezőként és édesanyaként is azonosulni tudok Le Corbusier építész gondolatával: "Tér, fény, és rend - ezekre a dolgokra az embernek legalább annyira szüksége van, mint egy ágyra és kenyérre.". Fontosnak tartom, hogy egy ingatlan az ott élők vagy azt használók életmódjának,  életstílusának, világfelfogásának megfelelő legyen.

Megrendelőim azért fordulnak hozzám, mert otthonuk kialakítását hosszútávra tervezik, a legjobbat szeretnék. Az álmaik megvalósításához befektetnek: emlékeket, energiát és nem utolsó sorban pénzt. Ezért törekszem arra, hogy ne csak új bútorokból, hanem meglévő elemek megtartásával, átalakításával hozzak létre egy új, izgalmas enteriőrt. Úgy gondolom, hogy otthonunknak nem kell minden, hozzánk betérő embernek tetszenie -a külső szemlélőnek rólunk meséljen, ugyanakkor számunkra meghitt, biztonságos legyen és minket szolgáljon-; azonban a megtalált összhang kellemes benyomást keltsen.  A megfelelő döntés meghozatalában sokat segít a 3D látványtervező program, ugyanis az átalakítás megkezdése előtt az elképzelések virtuálisan is megtekinthetőek,  az ingatlanban rejlő lehetőségeket, elképzeléseket fotorealisztikus képek, igény szerint videók segítségével is be tudom mutatni.

Keressen bizalommal, ha csak tanácsra lenne szüksége, illetve 3D látványtervet szeretne, vagy az ingatlanának átalakítását a kezdetektől az utolsó dekoráció elhelyezéséig szakemberre bízná. A lakberendezés nem gazdag hóbort, hanem az esztétikumon túl az életminőség pozitív befolyásolására tett kísérlet is. Ezért szívvel-lélekkel azon dolgozom, hogy az ügyfeleim számára kényelmes, harmonikus és nem utolsó sorban funkcionális otthont teremtsek.

Válogatás referenciáimból:

Nappalik:

Nappali könyvespolccal látványterv Schäfer Anett Schäfer Design

Nappali látványterv modern lakberendezéshez Schäfer Anett Schäfer Design

Schäfer Anett Schäfer Design minimál látványtervek nappalihoz

Schäfer Anett Schäfer Design nappali és étkező közös látványterve

Gyerekszobák látványtervei:

Schäfer Anett Schäfer Design pasztell gyerekszoba lakberendezés

Schäfer Anett Schäfer Design lányszoba berendezési terv

Schäfer Anett Schäfer Design gyerekszoba star wars stílusban

Konyha látványterv:

Konyha Látványterv Schäfer Anett Schäfer Design

Hálószobák:

Modern hálószoba Schäfer Anett Schäfer Design

Schäfer Anett Schäfer Design hálószoba New York képpel

Fürdőszoba látványterv:

Schäfer Anett Schäfer Design fürdőszoba látványterv

Eczetiné Schäfer Anett - Schäfer Design

lakberendezés és látványtervezés

Elérhetőségeim:
tel.: +36-20-511-4110
E-mail: anett@schaferdesign.hu

web: www.schaferdesign.hu
facebook.com/schaferlakberendezes

Eczetiné Schäfer Anett - Schäfer Design