Bata Tamás fotó nappali és konyha

Jóleső érzés fogott el, miközben a kávém kortyolása közben átfutottam az e-mailjeimet. Egy elégedett lakberendező írt köszönőlevelet az elkészült fotóim kapcsán. Kiváló szakember, de az elkészült enteriőrök fotózásához már nem volt sem kedve, sem ideje, így megbízott vele, hogy a látványos eredményeket megörökítsem. Öröm volt számomra vele dolgozni, hiszen nagyszerű munkát végzett. A fotóim a referenciái között tekinthetőek meg, és már több megkeresése volt csak a galéria kapcsán.

Lakberendezők, kávézók, hotelek, belsőépítészeti és technológiai tervezéssel, növénydekorációval foglalkozók – csak néhányan azok közül, akik sokkal jobban meg tudják szólítani a célcsoportjukat, ha honlapjukon, katalógusaikban, és egyéb kiadványaikban vonzó fotókkal mutatkoznak be célközönségüknek.

Korunk sajátossága, hogy a termékeket és szolgáltatásokat sikeres értékesítésük reményében a lehető leggyorsabban akarjuk eljuttatni a vásárlókhoz, a leggyakrabban már az Internet segítségével. Saját üzletet vezetsz? Szerezz bizalmat azzal, hogy képeken keresztül is megmutatod bemutatótermed, szalonod, vagy akár bútorüzleted, áruházad. A mai vásárlók már nem a kirakatban kezdik a vásárlást, hanem a honlapodon. Ha böngészés közben sikerül felkeltened és megtartanod a figyelmét, esélyes, hogy telefont ragad, rendel, vagy épp személyesen találkoztok. Jómagam több megkeresést kaptam már úgy, hogy az adott cég hiába kínált nagyszerű termékeket, vagy szolgáltatást, a silány minőségű fotók miatt mégis kerülték a vendégek, ügyfelek.

A lakberendező és az enteriőrfotós munkája

Nincs ez másként a lakberendezés területén munkálkodó szakemberekkel sem. A lakberendező próbál eleget tenni a modern kor kihívásainak, ezért lelkesen fotózza az elkészült munkáit, ekkor azonban óriási hibát követhet el a munka minőségét messze nem tükröző fotókkal, hiszen a legtöbb belsőépítész és enteriőr szépítész szakértelme nem terjed ki a fotózásra.

Hiába készül egyre több kép az enteriőrről, azok attól még nem lesznek jó és funkcionális fotók, és hiába modern látszólag egy fotóapparátus – aminek ma már az okostelefonokat is tartják –, ha mögötte nem szakember áll.
Mint ahogy már első ránézésre látni enteriőrön, hogy szakértő keze munkáját dicséri-e a látvány és a funkcionalitás, vagy pedig egy műkedvelő amatőr pakolgatta ide-oda a lakberendezési eszközöket, úgy az enteriőrfotókról is messziről világít, ha nem profi szakember készítette őket.

A minőségi fotó készíttetése nem luxus, hanem megtérülő befektetés. Ám nem mindegy, hogy egy hobbifotós, vagy egy szakember készíti őket. A batatamas.hu oldalamon számos olyan profi enteriőrfotót találsz, amelyet mintegy sebészi pontossággal állítottam össze. Védjegyem a precizitás, minden részletre odafigyelek. Csakis tökéletes végeredménnyel elégszem meg, természetesen az ügyfél igényeinek maximális figyelembevétele mellett.

A belsőépítész dolga, hogy az üres teret számunkra is kedves, meleg otthonná alakítsa, míg a fotóművész feladata mindezt két dimenzióban, a fotó korlátozott keretei között a lehető leghitelesebben visszaadni a szükséges utómunkálatokkal együtt, ami szintén az enteriőrfotós kreatív munkájának a része. A belsőépítész referenciái művészi értékeket képviselnek, amennyiben a referencia képeket egy enteriőrfotós készíti el!

A szakemberek már karrierjük kezdetén megtanulják, hogy befektetés nélkül nincs üzlet! A lakberendező számára a legkisebb, ám a legjövedelmezőbb befektetés az enteriőrfotó szolgáltatás igénybevétele, hiszen egyetlen képsorozat segítségével akár évtizedekig is profitálhat, míg a telefonos képek sosem fognak olyan értéket közvetíteni, amelyek a belsőépítész munkájával egyenrangúak.

Válogatás Bata Tamás referenciafotóiból:

Bata Tamás fotó épületfotó

Bata Tamás fotó kerti pihenő

Bata Tamás fotó kerti pihenő és árnyékoló

Bata Tamás fotó Balaton

Bata Tamás fotó modern kerti pihenő

Bata Tamás fotó épületfotó és kültéri fotózás

Bata Tamás fotó balatoni ház épületfotó

Bata Tamás fotó modern konyhabútor enteriőrfotózás

Bata Tamás fotó enteriőrfotós

Bata Tamás fotó nappaliban

Bata Tamás fotó konyhában

A siker útja

Érdemes tehát profi enteriőrfotósra bízni a képek és fázisfotók elkészítését, mert a lakberendezés kreatív folyamata így fog igazán kiteljesedni. Foglalkozz bár növénydekorációkkal, kínálhatsz hideg-meleg burkolatokat, foglalkozz belsőépítészeti és technológiai tervezéssel, legyen árnyékolástechnikai céged vagy kereskedelmi egységed, ha növelni szeretnéd a profitod, az üzlethelyiségedről, szolgáltatásaidról készült fotók számodra is fontosak.

Bata Tamás fotó esküvői ruhaszalon

Bata Tamás fotó esküvői ruhaszalon

Bata Tamás fotó hálószoba enteriőr

Bata Tamás fotó konyha fotója

Bata Tamás fotó biliárdasztal a nappaliban

Bata Tamás fotó modern konyha fotója

Bata Tamás fotó modern konyha fotója

Bata Tamás fotó fürdőszoba fotózás

Különleges, 360 fokos gömbpanoráma képekkel látványos és extra élményt nyújthatsz a látogatóidnak. Több képet összefűzve pedig virtuális túrára invitálhatod a nézőket. Ha te is szeretnéd minőségi képekkel árusítani termékeidet és példákkal illusztrálni a referenciamunkáid, kérlek látogass el az oldalamra, és vedd fel velem a kapcsolatot. Tűnj ki a kínálatból, irányíts több látogatót a vállalkozásodra, legyél sikeresebb. A titok néhány professzionális fotóban rejlik.

Bata Tamás fotós

Bata Tamás

Enteriőr-, épület-, és esküvőfotós
a Google minősített körpanoráma fotósa

www.batatamas.hu

tamas.bata@gmail.com

Telefon: +36-30-758-4012