Salone del Mobili kiálltása lakberendezőket visz a Monte Grappa

A Monte Grappa lakberendezési üzlet idén egy új lehetőséget biztosít lakberendezők, belsőépítészek számára, ami egyben egy hosszútávú együttműködés kezdete is lehet. Azt az 5 lakberendezőt, belsőépítész partnerüket, akik a legtöbb ügyfélmegrendelést hozzák 2018. Március 15-ig, nem csak a szokásos jutalékkal, de egy utazással is megajándékozzák. Ez az utazás pedig nem más, mint részvétel a Salone del Mobili 2018-as nemzetközi kiállításon, ahol a világ vezető lakberendezési márkáink trendformáló újdonságaival lehet évről-évre találkozni.

A Monte Grappa állja az utazás, a szállás és a belépőlegyek költségeit! Az utazás kényelmes mikrobusszal történik, így nem okoz gondot a kint szerzett katalógusok hazajuttatása sem. 2018. április 16-án utazás és szálláshely elfoglalása, 17-18-19. a kiállítás megtekintése, 20-án visszaút.

A kiállítás weboldala itt található.

Ha még nem ismered a Monte Grappa klasszikus és modern konyhabútorait, nappali- és étkezőbútorait, hálószobáit, dolgozószobai bútorait és lakberendezési kiegészítőit, akkor jelenzkezz erre a lehetőségre, ismerd meg az együttműködés részleteit, gyere el a bemutatóterembe és vedd fel a kapcsolatot az értékesítőkkel.

Monte Grappa

Olasz bútorbolt és bemutatóterem

www.montegrappamobili.hu

Cím: 1047 Budapest, Károlyi István u. 5. fsz.2. Térképen
Telefon: 06 1 630 7364
Mobil: 06 30 245 1851 és 06 30 577 3178

Válogatás a Monte Grappa hatalmas bútorválasztékából:

Monte Grappa klasszikus konyhabútor

Monte Grappa modern étkező

Monte Grappa modern konyhabútor

Monte Grappa modern kanapé, ülőgarnitúra

Monte Grappa modern nappali bútor

Monte Grappa exkluzív fürdőszoba bútor

Monte Grappa modern hálószoba bútor

Monte Grappa klasszikus hálószoba bútor