Krearton karton karácsonyfa gyártás

Karton karácsonyfa fehérben vagy festhető, színezhető világosbarna színben

A karton karácsonyfa egyfelől, tökéletes alternatívája a kivágott fenyőfának, másrészt alapot ad a kreatív időtöltésre, egyedi ötletek megvalósítására. Díszíthető, dekorálható, önmagában szerethető. Dekorációhoz választhatsz filcet, zsírkrétát, ragasztható anyagokat. Készíthetsz hozzá füzért, de akár felaggathatod rá hagyományos karácsonyfa díszeidet is.

 Fehér karton asztali karácsonyfa

Fehér karácsonyfa fehér színű kartonpapírból

Asztali fehér karácsonyfa ötlet

Natúr karton színű festhető karácsonyfa

Feldíszíthető kartonpapír karácsonyfa

Magyar tervezésű karton karácsonyfa

 Zöldre festett karton karácsonyfa

Építőelemes karácsonyfa

Elemekből felépíthető karácsonyfa, melyhez adunk 16 db háromszög és 16 db kör elemet. Ezekből ízlésed szerint tudsz magas vékony, tömzsi, szabályos, vagy éppen szabálytalan karácsonyfát építeni.
Lehet egyéni, de közös alkotás is. Ha közösen díszítitek az elemeket, mindenki a sajátjának fogja érezni.
Elteheted a következő karácsonyig, nem romlik, nem hullik. A csomag 16 db 48 x 28 cm háromszög, és 16 db 15 cm átmérőjű kör elemet tartalmaz. Az elemek összecsúsztatásával felépíthető a fa. A háromszögeket állított és fektetett helyzetben is tehet a fához. Ha kész, a maradék kör elem díszként is felhasználható. A natúr hullámkarton anyag díszíthető, dekorálható. Filccel, dekortapasszal, egyéb ragasztható megoldással szinte bármilyen anyagot felvihetsz a felületére.

 Építőelemes karácsonyfa ötlet

Kartonpapír karácsonyfa

Nézd meg a webáruházban található karácsonyfákat, illetve a további kreatív és színezhető, egyedi tervezésű kartonpapír tárgyakat.

Krearton magyar vállalkozásKarton alap karácsonyfa