Az 1876-ban alapított vállalat, amely több mint egy évszázada a lakberendezési és asztali porcelán termékek piacának egyik vezető szereplője, most hazánkban is bemutatkozik.

Arany porcelán étkészéet

A Pozzi Milano története több mint egy évszázadra nyúlik vissza, amikor Felice Pozzi megalapította az első olasz luxusmárkát. A vállalat az 1930-as években érte el első jelentős sikereit Claudio Tridenti vezetésével, aki a legkiválóbb textil- és lábbeli gyártókkal kötött megállapodásokat.

A Pozzi Milano neve mára egyet jelent a kifinomultsággal, az esztétikai szépséggel és az olasz kézművesség hagyományaival. Az egyedülálló design és a minőség iránti elkötelezettség tette a márkát világszerte ismertté és elismertté. A vállalat központja a Castello Pozzi, amely 1929 óta a divatház szimbóluma, ma is a márka bemutatóterme. Az elmúlt években a Pozzi Milano új virágzását éli Rinaldo Denti és Diego Toscani vezetésével, akik sikeresen tőzsdére vitték a vállalatot 2022 júliusában.

Pozzi poharak

A Pozzi Milano újjászületése

A Pozzi Milano nemrégiben mutatta be legújabb kollekcióját, az "ArTable" nevű esemény keretében, amely a művészetet és az asztalterítést ötvözi. Az esemény a milánói Salone del Mobile rendezvényen került megrendezésre. Az esemény során bemutatták az új három ikonikus porcelán kollekciót, amelyek most Magyarországon is elérhetőek
A Pozzi Milano magyarországi jelenléte új színt hoz a hazai luxuspiacra, és lehetőséget kínál a magyar vásárlóknak, hogy megismerkedjenek az olasz design és művészet legjavával. A márka termékei a mindennapokat rendkívüli élménnyé varázsolják, legyen szó bármilyen alkalomról vagy hétköznapi használatról.

Olasz tányér és étkészlet

Art deco étkészlet

„Örömmel tölt el minket, hogy bemutathatjuk a Pozzi Milano termékeit Magyarországon. Bízunk benne, hogy az olasz elegancia és a kiváló minőségű termékek elnyerik a magyar vásárlók tetszését, és hozzájárulnak a mindennapjaik különlegessé tételéhez” – nyilatkozta Kerner Kinga, a keramiaotthon.hu webáruház vezetője​​​​.

A Pozzi Milano célja, hogy továbbra is hű maradjon alapítója, Felice Pozzi eredeti víziójához, amely az olasz stílust és kézműves hagyományokat ötvözi a modern dizájn elemeivel, így biztosítva, hogy a márka továbbra is meghatározó szereplő maradjon a luxusiparban.

Ízelítő a termékkínálatból

A Pozzi Milano három exkluzív porcelán étkészlet kollekciója mostantól Magyarországon is elérhető. A kollekcó - Charles, Déco, és Imperial - Art Déco stílusú étkészleteket tartalmaznak, modern formában újraértelmezve.

Ezek az elegáns és minőségi Art Deco stílusú porcelán étkészletek az 1920-as és 1930-as évek ikonikus dizájnjának szellemiségét keltik életre. A készletet szimmetrikus dekorációk és energikus, modern geometriai minták díszítik, amelyek az Art Deco mozgalom jellegzetes jegyeit hordozzák magukban.

Pozzi Milano étkészlet

Az étkészlet minden egyes darabja gondosan megtervezett, a legfinomabb porcelánból készült, és a kor luxus iránti vágyát tükrözi. Az élénk színek és az elegáns arany és kék díszítések tökéletes harmóniát alkotnak, ami különleges megjelenést kölcsönöz minden terítéknek. A porcelán étkészletek nem csak az étkezésekhez kínálnak kifinomult hátteret, hanem egyúttal egy stílusos megjelenést is ad az asztalnak. Ideális választás mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra, amikor az elegancia és a kifinomultság különösen fontos. Az Art Deco inspirálta dizájn révén ez a készlet egyedi és időtálló darab, amely a múlt század fényűző hangulatát hozza el a modern otthonokba.

Lépjen be a Pozzi Milano világába!

Most itt a lehetőség, hogy Ön is részese legyen az olasz luxus és elegancia világának. Látogasson el weboldalunkra és fedezze fel a Pozzi Milano exkluzív kollekcióit! Ismerje meg a Charles, Déco, és az Imperial kollekciók varázslatos világát és tegye különlegessé mindennapjait a Pozzi Milano által nyújtott kifinomultsággal és stílussal.

A Pozzi Milano termékei tökéletes választás mindazok számára, akik értékelik az olasz művészet és design legjavát és szeretnék a mindennapokat is különlegesebbé tenni​​.

A termékek elérhetőek a keramiaotthon.hu webáruházban

Kerámia Otthon

Kerámia Otthon Webáruház

www.keramiaotthon.hu

Telefon: +36 70 294 4200

info@keramiaotthon.hu