A BIANO platform képviselői szerint 2020 végéig havi 600.000 eurós rendelést hoznak a magyarországi home&deco online üzleteknek.

biano árösszehasonlító portál

A www.biano.hu egy inspirációs oldal a home&deco kedvelőknek, vagy ha úgy tetszik egy online gyűjtőfelület azok számára, akiknek a belsőépítészet és a lakberendezés a szenvedélye. A platformon mesterséges intelligenciát és fejlett módszereket használnak annak érdekében, hogy a vevőknek zökkenőmentes legyen az online vásárlás. A végfelhasználó egy helyen, online láthatja majd a home&deco magyar és nemzetközi kereskedőinek ajánlatait és szükség, igény szerint szűrni tudja a keresett terméket. 

Kép alapú keresés – akár egy képernyőmentés alapján  

Egy exkluzív funkció, amit a www.biano.hu ajánl, az a képszerinti keresés. Ez a felhasználónak lehetőséget nyújt, hogy akár számítógépről, akár okostelefonról feltöltse a keresett termék fotóját az oldalra. Pár másodpercen belül a funkció megkeresi azt a terméket, vagy ahhoz hasonlót, és a keresőlistán láthatja az összes magyarországi home & deco üzlet, és partner ajánlatát a kért termékre.

Magyar gyártók hozzáférése az export piacokhoz

A BIANO a hazai home & deco elektronikai üzletek teljes választékát célba veszi, a termékek méretétől és mennyiségétől függetlenül, minden, ami az otthonunkhoz szükséges lehet. A BIANO arra szolgál, hogy növekvő bevételhez és nagyobb reklámhoz juttassa azokat a partnerüzleteket, amelyek a platformon listázzák, népszerűsítik termékeiket, valamint az értékesítést kiterjeszthessék azokban az országokban is, ahol a BIANO jelen van. Ezek az országok: Csehország, Románia, Szlovákia, Hollandia, Brazília és hamarosan Portugália is.

Ismert márkák, több mint fél millió termék

A 2020 augusztus elején indult keresőplatform olyan ismert nemzetközi szaküzletek ajánlatait gyűjtötte össze, mint pld. a Vida XL, az Expedo, a Bonami, a 4home, a Butlers. Vannak már nevezetes magyar partnerek is a BIANO.hu-n: Bútorpiac, AliBútor, Babszem, Borállványshop, Brimo - és a lista folyamatosan nő. Csupán másfél hónappal az indulás után a BIANO már 500.000 terméket jelenített meg. A magyar látogatók eddig főleg szezonális termékeket kerestek otthonaik berendezésére, díszítésére. Kanapékat vagy szekrényeket, valamint ajándékokat egy új házba, vagy akár az ünnepekre (lakásdíszek, hagyományos, jellegzetes ünnepi kellékek, ágyneműk stb.). Az első keresések fotók felhasználásával történtek azon a képkereső rendszeren, amelyet a Biano indított kizárólag a magyarországi home & deco portál számára.

A magyar vevők vásárlási élményének növelése a BIANO-n keresztül

Tekintettel arra, hogy a legtöbb magyar online vásárló nagyon megfontolt, és vásárlás előtt a teljes piaci kínálatot végignézi. A BIANO számukra a könnyebb, elérhetőbb böngészést tesz lehetővé, hisz ezen az oldalon több online home & deco szaküzlet ajánlata található meg egy helyen. A felhasználók az igényeknek megfelelően szűrhetik a termékeket. A BIANO pedig a mesterséges intelligencia eszközeivel a legjobb áron találja meg a kért terméket. Ugyanakkor, egy felhasználó létrehozhat egy rövid listát is a kedvelt termékekkel.  

Biztonságos kiszállítás, a járvány alatt is

Bár a www.biano.hu-nak nincs szállítási szolgáltatása, a jelenlegi koronavírusos létben a BIANO magyarországi csapata külön figyel arra, hogy a helyi partnerek megfelelően kezeljék a kialakult helyzetet, és az előírt biztonsági óvintézkedéseket betartva történjen a termék kiszállítása. A BIANO csapata mindent figyelemmel kísér, naprakész információkkal látja el partnereit, hírleveleket küld a piaci helyzetről, a biztonsági előírásokról, vagy a kézbesítési szolgáltatással kapcsolatos változásokról. Utóbbiról a www.biano.hu oldalon már regisztrált ügyfeleket is értesítik. 

Több vásárló, mégtöbb értékesítés, ha a BIANO-n regisztrál

A www.biano.hu 2020 végéig havi 600.000 eurónyi megrendelést tervez hozni a www.biano.hu platformon regisztrált üzleti partnereknek. 2019-ben a BIANO több mint 1200 nemzetközi üzleti partnernek több mint 50 millió euró bevételt generált a platformain listázott több mint 4 millió home&deco termékkel.