Aki most ellátogat a MAXCity földszintjén található Rio Design bemutatóterembe egészen új termékeket talál, amik a modern és organikus lakberendezési stílusokhoz tökéletesen beilleszthetők. A megszokott prémium minőségű legújabb modell az ADA Szicília ülőgarnitúra már a kirakatban a szemünkbe ötlik.

Rio Design új prémium bemutatóterem

Tömörfa és fém lerakóasztal

A prémium bútorokat felvonultató terembe lépve, ami leginkább a szemet vonzza, az a zöldfallal keretezett tömör diófából készült falpanel-rendszer, ami most igen népszerű dekorációs megoldás, készülhetnek oldalfalakra vagy mennyezetekre egyaránt. 

Kezelt tömörfa étkezőasztal

Mennyezeti falpanel renedszer

Mindenféle tömörfa bútor

Polcos tároló tömörfa

Kezelt dió dohányzóasztal

Ugyanez igaz a diófa és tölgyfal bútorokra is, amik modern letisztult formában, fémmel kiegészülve, vagy egészen rusztikus változatban is megvásárolhatók. A fa egyedi szabálytalan formája egyszeri és megismételhetetlen így nincs két egyforma dohányzóasztal, vagy étkezőasztal. Megcsodálhatjuk az átlagon felüli hosszúságú étkezőasztalokat, amikhez masszív és kényelmes étkezőfoteleket választhatunk. A szabálytalan formák természetesen megfelelő felületkezelést követően kerülnek az adott enteriőrbe. Ügyfeleink gondolkodhatnak komplexen is, ugyanis számos bútordarab, egy színben, egyazon faanyagból egységes megjelenéssel is kivitelezhető. 

Dió konzolasztal

Diófa szárítás közben

Szeretnénk megnyugtatni azokat, akik a természetért aggódnak, és úgy gondolják, hogy nem etikus forrásból származik a diófa alapanyag. A fiatal, termőképes fákat diótermelésük maximalizálása érdekében különös odafigyeléssel gondozzák, míg el nem érik a 60-80 éves kort, amikor termésátlaguk már nem éri el az elvárt hozamot. Faanyaguk ezzel ellentétben majd egy évszázadnyi növekedés után az egyik legértékesebb anyaggá válik a bútorgyártók, asztalosok számára. A kivágást tehát újra ültetés követi, és a körforgás maximálisan fenntartható. 

Egyedi lámpa és íróasztal

Egyedi dohányzóasztal

Zöldfal és faldekorációs rendszer

A természetes faanyagok egyedi rajzolata és tartósság garancia arra, hogy sokáig élvezhessük otthonunkban a természet anyagait. Mellőzhetjük a szintetikus anyagokat, ezáltal környezettudatosabbak leszünk a bútorválasztásunkban is. 

Fekete tömörfa étkezőasztal

Tömör dió kávézóasztal

Szabálytalan formájú dohányzóasztal

Várjuk Önt szeretettel a Rio Design megújult bemutatótermében. Szakértő kollégáink végig vezetik Önt az újdonságok között. 

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu