Az épületet bérelte egy híres játékgyár illetve a világhírű repper is, most pedig egy startup cég veszi birtokba, az AppNexus. Egy legendás New York-i épület újjászületése: A felújítási munkálatokat a Habjan Architecture and Interior Design belsőépítészeti stúdió végezte, többek között le kellett rombolniuk 50 Cent tükrözött mellékhelyiségét is, melyben egy hideg polírozott rozsdamentes acél trón tündökölt :)

Stílusos irodaberendezés

A terek egy gyorsan növekvő, kreatív iroda kéréseinek megfelelően készültek el. Fiatalos, lendületes, szofisztikált design, ellenben szándékosan, picit játékos, fiatalos. A végeredmény fantasztikus lett.

Fontos volt, hogy sok legyen a közösségi tér, elegendő tárgyaló szoba álljon rendelkezésre, és sok olyan  területet alakítsanak ki ami kellemes időtöltésre alkalmas. A környezet  segít lazítani, kikapcsol és ezúttal elősegíti a kreatív munkát. Egy ilyen cégnél az alkalmazottak nem feltétlenül az asztaluknál dolgoznak, nem elvárás, hogy egy helyben üljenek egész nap és nézzék a monitort, sőt, az iroda elrendezése is inkább arra bátorítja őket, hogy mozogjanak és ott töltsék az időt ahol a legjobban érzik magukat.

AppNexus iroda fülkék

Kerékpár tároló az irodában

Iroda recepció ötlet

Egyedi irodaberendezés startup cég

Az óriási sajtfalba például fel lehet mászni és beköltözni a lyukakba egy délutánra. A tréning terem kívülről olyan, mint egy óriási Rubik kocka. A falakon vannak fehér, üres felületek is, ezeket interaktív táblának használják, ugyanis "bármi ami fehér, arra az AppNexian-ek írni fognak".

Lakberendezési ötletek iroda berendezéséhez

Szabad falfelületek az irodában ahol lehet rajzolni vagy prezentálni

Kosárlabda pálya a loft stílusú irodában

A tárgyalóknak mókás nevei vannak, például R2-D2 vagy Tetris - ezeket a dolgozók szavazták meg. Egy kosárlabda palánk is van az épületben, ezt még egy korábbi bérlőtől örökölték, és megtartották mint sportolási lehetőséget.

A sok narancssárga az AppNexus hivatalos színe, nagyon jól mutat és tényleg tetszik ez az árnyalat mert vidám és energikus. Ezenkívül, a narancs szín elősegíti a kommunikációt az emberek között ezért kiváló színválasztás nem csak nappaliba, de irodába is. Te szívesen dolgoznál ilyen irodában?

Étkező és bárpult egy modern irodában

AppNexus egyedi polc az irodában a díjaknak

Faldekorációs irodában

Falfülke egy modern irodában

Loft iroda modern megoldások

Szöveg: Marczincsak Erika - lakberendező