Polgári stílusú elektromos kandalló

A Biggie Home Lakberendezési Stúdió fogalmazásában számos igényes elektromos kandallót találunk, amit modern és klasszikus környezetbe is beilleszthetünk. Néhány előny és tudnivaló azoknak, akik szívesen választják ezt a környezetbarát és dekoratív megoldást. 

Ezeknél az elektromos kandallóknál távirányító segítségével állíthatjuk a lánghatás aktuális fényerejét. Lehet finoman pislákoló parázs effektust, vagy táncoló lángnyelveket választani akár a napszaknak megfelelően is. A láng effektust különleges led fényekkel érhetjük el, de a kandalló energia  fogyasztása így sem haladja meg a 10 watt-ot. Hideg napokon akár egy 37 nm-es helyiség is problémamentesen kifűthető. A kandalló intelligens termosztátja segítségével beállíthat egy automatikus fűtési programot.

Modern elektromos kandalló

Minimál elektromos kandalló

Modern natúr keretes elektromos kandalló

Barna keretes elektromos kandalló

Klasszikus fehér elektromos kandalló

Mediterrán elektromos kandalló

Díszes elektromos kandalló

Rusztikus elektromos kandalló

Kőburkolatos elektromos kandalló

A megbízható hőmérséklet szabályozó segítségével beállíthatjuk a kívánt hőfokot, így optimális fogyasztást érünk el. A különféle méretű, színű és stílusú kandallókeret közül csak ki kell választanunk az ízlésünknek legjobban megfelelőt. Egy csavarhúzó segítségével összeállítjuk a keretet, beállítjuk a hozzá való tűzteret, kiválasztunk a számára egy helyet a szobában, és máris élvezhetjük a kandalló kínálta látványt és melegséget!

Biggie Home Lakberendezés

Biggie Home logo

www.biggiehome.hu

1036 Budapest, Dereglye utca 5.
+36301742084

office@biggiehome.hu