Miközben ezek a sorok íródnak, odakint egyre hűvösebbek az éjszakák, miközben otthon tartózkodni is jobban esik vastagabb pulóverben. Nyakunkon az ősz, a fűtési szezon. Ami idén teljesen új színezetet kaphat, mert akár a panellakásban is kandalló fénye ragyoghat esténként. Hogyan lehetséges mindez? Hogy kerül kandalló a panelbe füst, hamu és teljes átépítés nélkül? Miként költözhető szinte bárhová a kandallózás élménye? Lefelé görgetve kiderülnek a részletek.

Valahol legbelül mindannyian vágyunk egy saját kandallóra

Izgalmas könyvvel és puha takaróval bekuckózni, filmnézős estet tartani a párunkkal, isteni vörösbort kortyolva beszélgetni az élet nagy dolgairól. Számtalan módja lehet a hamisítatlan kandalló élménynek, ami egyet jelenthet a felhőtlen kikapcsolódással, a zavartalan „énidővel”. A kandalló közelségében valahogy minden meghitt, bensőséges, romantikus színezetet kap. Ahogy a hőforrás melege lágyan simogatja az arcot, ahogy jólesik gyönyörködni az aranysárga lángcsóvák játékában, no meg az élénkvörösen izzó fadarabok látványában.

TAGU elektromos kandalló

A kandalló kellemes melege erősíti a biztonságérzetet, a harmóniát, az egymásra figyelést. A legtöbbünknek viszont szökőévente adódik lehetősége ilyesfajta élményeket tapasztalni, mondjuk vendégség vagy wellness hétvége alkalmával. Szerencsére ez könnyen megváltozhat.

Tagu kandalló panel lakásba

Tényleg csak a tehetősek kiváltsága a saját kandalló?

Háromból két ember valószínűleg ezt mondaná. Kicsit olyan ez, mint a saját jacuzzi vagy a szauna kérdése. Természetesen vágyik rájuk az ember, de hát akárhová nem lehet csak úgy telepíteni őket. Mondhatni luxuscikkek.

Saját kandallónál nem kevés helyre van szükség, meg kell oldani a tüzelést, a szellőztetés kérdéséről nem is beszélve.  Úgyhogy panelben vagy társasházban az ember inkább rögvest elhessegeti az ilyesfajta vágyálmokat. Pedig könnyen lehet, hogy az ábrándok nem is annyira utópisztikusak. Mutatjuk, miről is van szó.

Mostantól a panelben is kandalló fénye ragyoghatja be a hűvös őszi estéket

Képzeld csak el, ahogy hazaérsz egy eső áztatta késő őszi péntek délután. Odakinn a metsző északi szél átjárta a pórusaid, mindennél jobban vágysz a bizsergető melegre. Összehívod a családi kupaktanácsot, hasonlóan éreznek ők is. „Kis kandallózás?” – teszed fel a kérdést.

Úgyhogy rögvest a kedvenc fűtőtest köré sereglik mindenki, amit egyetlen gombnyomással sikerül is „begyújtani”. Nem kell fát és gyújtóst vágni, hamut takarítani és várni a hatást. Minden kényelmesen, másodpercek alatt történik. Elektromosan. Pontosan ezt a komfortérzetet adhatja egy korszerű elektromos kandalló. Mindegy, hogy melyik emeleten, otthon vagy a nyaralóban vágysz rá, a hamisítatlan kandalló élmény garantált.

Egy TAGU elektromos kandallónál soktagú társaság is remekül szórakozhat

Tudjuk, a szójáték messze nem briliáns. Nem úgy a TAGU márkanévvel fémjelzett elektromos kandallók, amelyek több szempontból jelenthetnek nyerő választást. Persze könnyen lehet, hogy még a „mennyire lehet ez szép, hatékony és fenntartható” kérdés motoszkál benned.

Elektromos kandalló ami kellemes meleget ad

De rögvest más megvilágítást kaphat az elektromos kandalló beszerzésének ötlete, ha sorra vesszük az előnyeit:

  • Meglepően egyszerű telepítés – mindössze az elektromos hálózattal kell összekötni, és máris készen áll a fűtéshez.
  • Komfortos használat – a kandalló élmény gombnyomásra elérhető, ráadásul a fűtőtest tisztítása és karbantartása sem igényel plusz munkát.
  • Kiemelkedő hatásfok rövid időn belül – meglepő, mennyire gyorsan érezhető az elektromos kandallóból érkező kellemes meleg.
  • Kedvező energiafogyasztás – nem kell tehát attól tartani, hogy az elektromos kandalló miatt hajmeresztő lesz a villanyszámla összege.
  • Esztétikus kinézet – a modern és testre szabható változatok akár önálló dekorációs elemként is javítják a beltér hangulatát.
  • Könnyen telepíthető TAGU kandalló

A legjobbat még nem is mondtuk. Mostantól oda is beköltözhet a kandalló élmény, ahol eddig gondolni sem mertél rá. Panelbe, társasházba, családi otthonba vagy nyaralóba. Bárhová.

Itt a fűtési szezon – hogy költözhet akár hozzátok is a kandalló élmény?

A leggyorsabb mód, ha rögvest körbenézel a JPK SHOP webáruházában. Annál is inkább, mivel a korszerű fűtőtestek mellett sokféle keret között is válogathatsz kedvedre. Még jobb, ha a család többi tagját is sikerül megnyerni a „legyen itthon kandalló élmény” projektnek.

Rusztikus megjelenésű elektromos kandalló

De ha Auchan, Mömax vagy Bauhaus áruházba készültök mostanság, akkor testközelből is szemügyre vehetitek a TAGU elektromos kandallókat. Csak el ne felejtsetek a fűtőtestek felé kanyarodni!