A termékskála a kávéfőzőktől, a kenyérpirítókon át a turmixokig, vízforralókig, sőt most már a gőzölős vasalókig terjed. A dizájn alapján termékcsaládokba sorolható készülékek közül talán a legsikeresebb a fém kivitelben készült, tavaly piacra dobott Allure-sorozat, amely az első, teljesen koordinált reggeli- és étel-előkészítő kollekció. A Russell Hobbs legújabb termékeivel pár hónapja a hazai piacon is jelen van.

Russell Hobbs konyhai kisgépek

Talán az angol némileg alulmarad a francia vagy olasz konyhával szemben, de a kiadós reggeli és a teázás terén vitathatatlanul világhírű a szigetország. Nem meglepő tehát, hogy éppen a reggelizéshez nélkülözhetetlen kellékekkel indult el a két alapító nevét őrző Russell Hobbs sikere 1952-ben. A 60-as években már egymillió készüléket gyártottak, 1975-re pedig ötmillió háztartási gépet adtak el.

A cég hamarosan világelső lett a vízforralók piacán, az Egyesült Királyságban pedig a kenyérpirítók és kávéfőzők kategóriájában is első helyre került. Legenda lett a Classic kenyérpirító, ahogy a Montana vízforraló is, amelyekből több mint négymillió darabot adtak el. Három éve a Russell Hobbs rukkolt elő az első érintőpaneles vízforralóval, a Glass Touch-csal. A különféle színben és kivitelben készült termékcsaládok közül kiemelkedik a tavalyi Allure kollekció és az idén forgalomba hozott, egyedülálló technológiával működő gőzölős vasalók, amelyek szintén vezető eladási adatokat hoztak a cégnek Nagy-Britanniában.

Egy igazi sztár - Allure

Modorosság, túlbonyolított megoldások helyett letisztult egyszerűség és kifinomult, stílusos megjelenés jellemzi az Allure kollekció darabjait, amely egyben a legteljesebb Russell Hobbs termékcsalád. A reggeliző szetten kívül, amely a kávéfőzőt, kenyérpirítót és vízforralót foglalja magában, komplett étel-előkészítő palettát is felvonultat, amely turmixgépből, kétféle botmixerből, kézimixerből és egy újdonságnak számító aprítólabdából áll, sőt még só- és borsőrlő is kiegészíti a kollekciót. Valamennyi darabra jellemző az elegáns szaténkróm felület hangsúlyos fekete betétekkel. Ezenkívül csupán a bemart vagy dombornyomott Russell Hobbs márkanév díszíti a készülékeket. A funkcionalitás terén is az egyszerűség, könnyű használhatóság fémjelzi az Allure-modelleket.

Russell Hobbs Allure kézimixer

A kávéfőző például egyetlen gombnyomásra indítható, így a legálmosabb reggelen is gyorsan feketéhez juthatunk. A vízforraló bal- és jobbkezes felhasználásra egyaránt alkalmas kialakítást kapott, a megfelelő vízminőséget pedig egy kivehető és mosható filter biztosítja. A kézi- és botmixerek többféle konyhai művelet elvégzésére is alkalmasak, tisztításuk pedig akár mosogatógépben is történhet. A másfél literes turmixgép levehető fényezett rozsdamentes acél vágóéllel van felszerelve, amely tökéletes lágyabb textúrájú mártások és levesek készítéséhez, míg a jégzúzó funkció ideális smoothie-khoz. A hagymavágás kellemetlenségeitől szabadítja meg a háziasszonyokat az újdonságnak számító aprítólabda, de készülhet benne pesto, összevágott zöldfűszer, sőt még bébiétel vagy a habverőtárcsa segítségével tejszínhab is.

Russell Hobbs konyhai kisgépek aprítólabda

Az esztétikai értéket is képviselő Allure-családot a „kettő az egyben” só- és borsőrlő egészíti ki, amely könnyen, „egyérintéses” gombbal működtethető. Őrlő funkcióval és állítható kerámia őrlőbeállításokkal rendelkezik. Az okos csúszó mechanizmus pedig egyszerre csak az egyik végen engedi őrölni.

Russell Hobbs konyhai kisgépek borsörlő

Russell Hobbs konyhai kisgépek kávéfőző

Russell Hobbs konyhai kisgépek kézi mixer

Az Allure készülékek használat közben az egyik legnépszerűbb tévés főzőműsorban, a Stahl konyhájában is láthatók. Ismerje meg a Russell Hobbs további termékeit itt: www.hu.russellhobbs.com

Russell Hobbs konyhai kisgépek