Felgyorsult hétköznapjainkban szinte lehetetlennek tűnik a mindennapos főzés. Noha egyre inkább előtérbe kerül az egészséges életmód és táplálkozás jelentősége, mégis nehezen tudunk időt szakítani a nyugodt étkezésre és főzésre. A Philips új Salátakészítői megoldást kínálnak az egészségét szem előtt tartó, de elfoglalt nőknek és férfiaknak.  Tökéletes eredmény alaktól és mérettől függetlenül, másodpercek alatt

A Philips Salátakészítők az erős 200 Wattos motor és a rozsdamentes acél tárcsák tökéletes kombinációja. Kedvenc hozzávalóit pillanatok alatt tetszőleges formára és méretre szeletelheti.

HR 1388

Philips Salátakészítő

Fénypontok

A Philips felismerte az egészségtudatos, ám elfoglalt emberek igényét egy olyan készülékre, mellyel pillanatok alatt egészséges ételeket készíthetnek és gyorsabbá tehetik a főzés folyamatát. A két salátakészítő minden tulajdonsága a célszerűséget szolgálja. A Philips elsődleges célja, pedig hogy egyszerűbbé tegye életünket.

1. A nagyméretű kiadónyílásnak köszönhetően a Philips Salátakészítők egyenesen a kiválasztott tálba vágják fel az alapanyagokat, így egyszerre tetszőleges számú adagot készíthet el.

2. Az 5, illetve 6 lemezbetéttel végtelen variációban végezhet szeletelést, reszelést, és Julienne szeletelést. Csak válasszon egy lemezbetétet, és pattintsa a lemeztartóra.

3. A Philips salátakészítő minden tartozéka egyszerűen, mosogatógépben tisztítható.

4. Az XL adagolócső révén könnyen és gyorsan feldolgozhatók a hozzávalók.

5. Az összes kedvenc alapanyagát feldolgozhatja vele, a zöldségektől a sajton és a burgonyán át a húsokig.

HR 1387

 Philips Salátakészítő

A Philips új Salátakészítője két különböző modellben kapható. A HR1388/80 Salátakészítő minden igényt kielégít, hiszen amellett, hogy a hozzávalókat felszeleteli még hasábburgonya elkészítésére is alkalmas, különleges hatodik acéllemez betétjének köszönhetően. Még sosem volt ilyen egyszerű elkészíteni kedvenc ételeit!