Ugyanakkor egy valódi kis „vasgyúró” rejtőzik benne, mely tökéletesen képes kielégíteni valamennyi kávérajongó igényét.

Tchibo Cafissimo DUO a világ legisebb kapszulás kávéfőzője

Sosem volt ilyen egyszerű belekóstolni a tökéletes kávék világába

Tchibo nagy logo

Van, amikor a méret a lényeg. Különösen igaz ez, ha kis lakásban élünk, és mindennek megvan a maga helye. De ha megpillantjuk a Tchibo Cafissimo DUO-t, a világ legkisebb kapszulás kávéfőzőjét, nem lesz kérdés, hogy előkelő helyet találunk neki a konyhapulton.

A kapszulás kisgép ugyanis nemcsak helytakarékos, hanem konyhánk dísze is lesz. Hat imponáló szín közül választhatjuk ki, hogy otthonunkba melyik illik a legjobban. A klasszikus konyhai berendezésekhez tökéletesen passzol a fehér vagy fekete színű Cafissimo DUO, a modern bútorok mellett pedig jól mutat a piros vagy a csokibarna kávégép.

Ha igazán bevállalósak vagyunk és szeretnénk kicsit feldobni a lakást, akkor válasszuk a vagány és trendi padlizsánlila vagy a kék színű modellt.Az aprócska Cafissimo DUO garantáltan felpörgeti a reggelt, ugyanis az egyedülálló, két nyomásfokozatú rendszer segítségével könnyedén és gyorsan, egy gombnyomással készíthetünk aromás eszpresszót vagy krémes caffè cremát.

Tchibo Cafissimo DUO kis méretű kávéfőző

A géphez kapható kapszulák a megfelelő adag frissen őrölt Tchibo kávét rejtik aromazárt csomagolásban. Így a kávé garantáltan megőrzi telt, karakteres zamatát egészen az elfogyasztásig. A légmentes aromazáró kapszula nyolcféle ízben kapható. Választhatunk a caffè crema enyhe és telt variációi, illetve az olaszos karaktereket idéző milánói és szicíliai eszpresszó kávék közül. Ha pedig este kívánnánk meg a kávét, akkor a koffeinmentes változat lesz megfelelő. A világ legkisebb kapszulás kávéfőzője, a Cafissimo DUO, 18 990 forintért, október közepétől lesz elérhető a hazai Tchibo-üzletekben. A különböző színek limitált kiadásban, a készlet erejéig
elérhetőek.

Tchibo - kiváló minőség, gazdag választék, erős márkák

A Tchibo a pörkölt kávépiac egyik vezető forgalmazója. Az 1949-ben Németországban alapított kávé-csomagküldő szolgálat mára nemzetközi nagyvállalattá nőtte ki magát, az európai háztartások millióiban szívesen látott vendég. A Tchibo jelentős exporttevékenységet folytat, és kiváló minőségű szemes, illetve őrölt kávéfajtáiról híres világszerte. A Tchibo egyedülálló üzleti modellt képvisel: nem csupán a pörkölt kávé szakértője, de üzleteiben rendszeresen megújuló kínálat mellett limitált mennyiségben kiváló minőségű termékek is kaphatóak. A megközelítőleg 11.000 alkalmazottat foglalkoztató Tchibo központja Hamburgban, Németországban található. Tchibo Budapest Kft. 1991-ben alakult a Tchibo GmbH leányvállalataként. A Tchibo a magyarországi kávépiacon négy márkával van jelen: Tchibo, Eduscho, Wiener Extra és Davidoff.

 Tchibo Cafissimo DUO hat színben

További információk: www.tchibo.hu