Thibo logoTermészetesen fontosak a technikai paraméterek, mint például a többféle nyomásfokozat, de a külsőségek – például a szín, a méret és a forma – is sokat nyomnak a latba. Ha épp kávégép vásárlás eltt állunk, térjünk be bármelyik Tchibo üzletbe, ahol megtaláljuk az új, szemrevaló Cafissimo Classic készüléket. A kis masina most megújult külsővel várja az exkluzív dizájn és a tökéletes kávé rajongóit.

A kedvelt kapszulás kávéfőző a legfrissebb trendeknek megfelelően lekerekített, áramvonalas alakot kapott, és a könnyebb használat érdekében a gombok is közelebb kerültek egymáshoz. A Tchibo tervezői pontosan tudják, hogy minden centi számít, még a konyhában is. Ezért az új Cafissimo készülékeknek keskenyebb alapot és karcsúbb alakot terveztek. A felfrissített modellek fekete, piros, lila és ezüst színekben kaphatók, így könnyedén megtalálhatjuk köztük konyhánk stílusos kiegészítőjét.

A tetszetős kávégépek a megszokott magas minőséget nyújtják az igényes kávérajongók számára. A többnyomásos rendszernek köszönhetően néhány gombnyomással eszpresszót, caffé cremat vagy filteres kávét is készíthetünk, s mivel programozható a vízmennyiség, pont olyan erősségű italt állíthatunk elő, amilyet szeretnénk.

Tchibo Cafissimo Classic kapszulás kávéfőző piros

A készülékhez 8 különféle ízben kaphatók a kapszulák, amelyek pontosan egy csésze ízletes kávéhoz való kávémennyiséget tartalmaznak. Az aromazárt kapszulákban a kiváló minőségű Tchibo Arabica kávé friss marad, és nagyszerűen megőrzi aromáját, így mindig tökéletes italt készíthetünk belőle. Az új Cafissimo kávégépek, 29.990 forintos ajánlott fogyasztói áron, 2012. július 11-től kaphatók a Tchibo üzletekben, és augusztus 1-től a www.tchibo.hu webáruházban.

 Tekintse meg a Cafissimo kapszulás kávéfőzőket

Új köntösben a Tchibo 100 % fenntartható kávéból készült kapszulái

Élénk színek és fenntartható kávé. Ez jellemzi a Tchibo új Cafissimo kapszula kínálatát. A kávé szerelmesei most még könnyebben beazonosíthatják kedvenc kávéjukat és eligazodhatnak a kapszulák széles kínálatában. A Cafissimo kapszulák szépsége azonban nemcsak külsőség! Belső értékük, hogy kizárólag fenntartható kávét tartalmaznak.

A Tchibo – a kapszula piacon elsőként – bevezette a 100 százalékban fenntartható gazdálkodásból származó nyerskávé felhasználását a Cafissimo kapszulák teljes kínálatában. A fenntartható kávétermesztés az alapja, annak hogy a kávéfogyasztók minden reggel kiváló minőségű kávét élvezhessenek és a jövő nemzedék kávétermesztőinek is biztosítsák a megélhetést. Annak érdekében, hogy a Tchibo biztosítani tudja azt, hogy a Cafissimo kapszulák 100 százalékban fenntartható gazdaságból származó kávét tartalmazzanak, együttműködik nemzetközileg elismert fenntarthatósági szervezetekkel.

A Cafissimo kapszulák teljes szortimentjéhez felhasznált nyerskávé olyan kávéültetvényekről származik, melyek megfelelnek a Rainforest Alliance CertifiedTMtanúsító sztenderdjeinek vagy az UTZ Certified fenntarthatósági előírásainak. Ezekkel a partner szervezetekkel együtt a Tchibo támogatja az ökológiai és szociális szempontból is fenntarthatóbb termesztési módokat, és a klímavédelmet. Ilyen módon minden egyes Cafissimo csésze elfogyasztásával a kávéfogyasztók hozzájárulnak a környezet védelméhez és a termőterületeken dolgozók életkörülményeinek javításához.

Cafissimo kávéfőzők és kapszulák

A megújult kapszulák segítségével könnyebben eligazodhatunk a Cafissimo gép által nyújtotta kávéféleségek kiválasztásában. A Tchibo kínálatában kapható Cafissimo Classic és Cafissimo Duo kávéfőzőkkel pillanatok alatt poharunkba varázsolhatjuk a gőzölgő italt, ám nem árt tudnunk, hogy a nyomásnak és a vízmennyiségnek is meg kell felelnie ahhoz, hogy az elkészített kávé pont olyan legyen, amilyet szeretnénk.

A Cafissimo Classic kávéfőzőben található többnyomásos rendszernek köszönhetően a tökéletes filterkávéhoz a „Kaffee” jelölésű kapszulát ajánljuk, a nyomás növelésével és kevesebb vízzel ízletes „Caffé Crema”-t készíthetünk, míg a legnagyobb nyomás használatával mogyoróbarna cremájú „Espresso”-t készíthetünk. A koffeinmentes kávé szerelmesei is választhatnak, hogy eszpresszót vagy filter kávét szeretnének inni. A programozható vízmennyiségnek köszönhetően olyan erősségű italt állíthatunk elő, amilyet szeretnénk, a 8 különféle ízben kapható kapszulák pedig pontosan egy csésze ízletes kávéhoz való kávémennyiséget tartalmaznak.

UTZ

AZ UTZ tanúsítvány azt jelzi, hogy az adott gazdaságban fenntartható gazdálkodás folyik, vagyis jobbak a körülmények a gazdálkodók és családjaik számára, valamint földbolygónkat is óvják. AZ UTZ lehetővé teszi a gazdálkodók számára, hogy új gazdálkodási ismereteket szerezzenek, javítsák a munkakörülményeket, és jobban gondoskodjanak gyermekeikről és a környezetről. Az UTZ program által a gazdálkodók jobb hozamokhoz jutnak, magasabb lesz a jövedelmük, és jobb lehetőségeket biztosítanak, amivel védik a környezetet és biztosítják a föld természetes forrásait.

Rainforest Alliance - Esőerdő védelem

A Rainforest Alliance szervezet tevékenysége arra irányul, hogy megőrizze a biodiverzitást, és biztosítsa hosszútávon a megélhetést a gazdálkodók számára azáltal, hogy segít átalakítani a gazdálkodási gyakorlatot, az üzleti tevékenységet és a fogyasztói magatartást.

Tchibo - kiváló minőség, gazdag választék

A Tchibo a pörkölt kávépiac egyik vezető forgalmazója. Az 1949-ben Németországban alapított kávé-csomagküldő szolgálat mára nemzetközi nagyvállalattá nőtte ki magát, az európai háztartások millióiban szívesen látott vendég. A Tchibo jelentős exporttevékenységet folytat, és kiváló minőségű szemes, illetve őrölt kávéfajtáiról híres világszerte. A Tchibo egyedülálló üzleti modellt képvisel: nem csupán a pörkölt kávé szakértője, de üzleteiben rendszeresen megújuló kínálat mellett limitált mennyiségben kiváló minőségű termékek is kaphatóak.

A megközelítőleg 11.000 alkalmazottat foglalkoztató Tchibo központja Hamburgban, Németországban található. A Tchibo Budapest Kft. 1991-ben alakult a Tchibo GmbH leányvállalataként. A Tchibo a magyarországi kávépiacon három márkával van jelen: Tchibo, Eduscho és Davidoff. A Tchibo név egyet jelent a kiváló minőséggel, gazdag választékkal és erős márkákkal.