A jó borok azonban csak akkor nyújtják a tőlük elvárt kulináris élvezetet, ha gondoskodunk a tökéletes tárolásukról és hőmérsékletükről: a vörös és a fehér borokat is érdemes a fajtának megfelelő hőfokkal szervírozni, hogy meg tudja mutatni azt az ízkombinációt, amiért szeretjük az adott típust.

Miele bortemperalo KWT6832SGS

A Miele új, 505 literes bortemporáló hűtője fellelkesíti a kivételes borok iránt rajongókat csakúgy, mint a nemes design barátait. Hiszen az elegánsan kialakított KWT 6832 SGS szabadonálló készülék erős teljesítményű, takarékos, rugalmas és olyan egyedi jellemzőkkel rendelkezik, melyekkel csak a Miele készülékeinél találkozhat. Az aktív szénszűrő a nemesacél hátsó falban tökéletes levegőminőséget garantál, a speciálisan kifejlesztett kompresszor és a rezgéscsillapított, elválasztott hűtőrendszer pedig biztosítják a kímélő és rezgésszegény tárolást. A már felnyitott palackokat is tökéletes feltételek mellett őrizhetjük meg: a Miele ConvinoBoxban a palackokat függőlegesen tárolhatjuk a borszekrényben, a tartozékdobozban pedig minden kéznyújtásnyira van, legyen szó akár kapszulakésről vagy dugóhúzóról.
A kiválasztott aroma egy patronban bújik meg, melyet a szárítógép ajtajában lévő szálszűrőben található, speciális tartóba kell betenni. A szárítási folyamat alatt a patron mellett folyamatosan kering, árad a levegő, így az illat egyenletesen oszlik el a textíliákban. Az intenzitás az egyéni igények szerint, a patron csavarásával beállítható.A Miele új, 505 literes bortemporáló hűtője fellelkesíti a kivételes borok iránt rajongókat csakúgy, mint a nemes design barátait. Hiszen az elegánsan kialakított KWT 6832 SGS szabadonálló készülék erős teljesítményű, takarékos, rugalmas és olyan egyedi jellemzőkkel rendelkezik, melyekkel csak a Miele készülékeinél találkozhat. Az aktív szénszűrő a nemesacél hátsó falban tökéletes levegőminőséget garantál, a speciálisan kifejlesztett kompresszor és a rezgéscsillapított, elválasztott hűtőrendszer pedig biztosítják a kímélő és rezgésszegény tárolást. A már felnyitott palackokat is tökéletes feltételek mellett őrizhetjük meg: a Miele ConvinoBoxban a palackokat függőlegesen tárolhatjuk a borszekrényben, a tartozékdobozban pedig minden kéznyújtásnyira van, legyen szó akár kapszulakésről vagy dugóhúzóról.
A kiválasztott aroma egy patronban bújik meg, melyet a szárítógép ajtajában lévő szálszűrőben található, speciális tartóba kell betenni. A szárítási folyamat alatt a patron mellett folyamatosan kering, árad a levegő, így az illat egyenletesen oszlik el a textíliákban. Az intenzitás az egyéni igények szerint, a patron csavarásával beállítható.

A Miele új, 505 literes bortemperáló hűtője fellelkesíti a kivételes borok iránt rajongókat csakúgy, mint a nemes design barátait. Hiszen az elegánsan kialakított KWT 6832 SGS szabadonálló készülék erős teljesítményű, takarékos, rugalmas és olyan egyedi jellemzőkkel rendelkezik, melyekkel csak a Miele készülékeinél találkozhat. Az aktív szénszűrő a nemesacél hátsó falban tökéletes levegőminőséget garantál, a speciálisan kifejlesztett kompresszor és a rezgéscsillapított, elválasztott hűtőrendszer pedig biztosítják a kímélő és rezgésszegény tárolást. A már felnyitott palackokat is tökéletes feltételek mellett őrizhetjük meg: a Miele ConvinoBoxban a palackokat függőlegesen tárolhatjuk a borszekrényben, a tartozékdobozban pedig minden kéznyújtásnyira van, legyen szó akár kapszulakésről vagy dugóhúzóról.

Miele bortemperalo KWT6832SGS szabadonallo, beépíthető

A kiválasztott aroma egy patronban bújik meg, melyet a szárítógép ajtajában lévő szálszűrőben található, speciális tartóba kell betenni. A szárítási folyamat alatt a patron mellett folyamatosan kering, árad a levegő, így az illat egyenletesen oszlik el a textíliákban. Az intenzitás az egyéni igények szerint, a patron csavarásával beállítható.

Ismerje meg az új bortemperáló hűtő egyedi jellemzőit:

Kialakítás: Szabadon álló készülék színezett üvegajtóval (UV-védelem) nemesacél készülékházzal, Ajtónyitás jobbos, változtatható, SoftClose ajtózáródás

Környezetkímélő hűtés: „B” energiaosztály, Energiafogyasztás 245 kWh / 365 nap

Hasznos térfogat: 505 l, max. 178 db palack egyidejű tárolására

Zajszint: 38 dB (A) re 1 pW

Kezelőpanel: TouchControl érzékelő mezőkkel

Bortárolótér: 3 egymástól függetlenül beállítható temperáló zóna, 13 tárolószint, ebből négy teljesen kihúzható, 10 rugalmas farács, SommelierSet, amely az alábbiakból áll: 2 lehajt ható dekantáló rács, 1 ConvinoBox álló rekesz, 1 tartozékdoboz, 1 pohártartó, Tárolás +5 és +20 °C között, Vibrációszegény tárolás, Hangulatos fény, Karbantartást nem igénylő, sima felületű LED-belső világítás, DynaCool, Biztonsági termosztát, Active AirClean-szűrő, Belsőtér fűtés az alacsony környezeti hőmérsékletért

Klímaosztályok: SN-ST, Méretek: M x sz x mély.: 1920 x 700 x 745 mm